TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 12,67 lei
-15%14,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 06.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Constiinţa. Foarte scurtă introducere

Susan Blackmore
Stoc furnizor
PREȚ: 12,67 lei
-15%14,9 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 06.03.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Ce este constiinta si ce face ea mai exact, in masura in care face ceva? Cum se poate ca activitatea electrica a milioane de celule cerebrale sa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978- 973-571-902-9
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Constiinţa. Foarte scurtă introducere

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ce este constiinta si ce face ea mai exact, in masura in care face ceva? Cum se poate ca activitatea electrica a milioane de celule cerebrale sa genereze experienta noastra asupra lumii? Constiinta, „ultimul mare mister al stiintei”, a devenit in momentul de fata un subiect disputat, cercetarile noi si incitante din stiintele cognitive facand acest domeniu accesibil biologilor, neurologilor, psihologilor si filosofilor.

 Aceasta captivanta introducere in domeniu ia in discutie problema masurii in care dispunem cu adevarat de liber arbitru, precum si pe cea a factorilor responsabili cu generarea sentimentului identitatii, analizand o parte dintre teoriile cheie din domeniu, laolalta cu experimente recente asupra actiunii si constiintei, vederii si atentiei, starilor alterate ale constiintei sau cu cele care tin de efectele leziunilor cerebrale si drogurilor.

 Intrebandu-se daca nu cumva si constiinta insasi este o iluzie, Susan Blackmore explica dificultatile majore cu care oamenii de stiinta si filosofii se confrunta in incercarea de a acoperi prapastia enorma dintre lumea fizica si trairile dumneavoastra intime legate de aceasta.

Data apariției: octombrie 2010
Editura: Allfa
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
psihlogie, educaţie, filosofie
  • Susan Blackmore - Autor
    Susan Blackmore este psiholog, scriitoare independenta si conferentiar. Ea a parasit in 2000 postul de lector in psihologie la Universitatea de Vest din Anglia, Bristol, pentru a scrie un tratat despre constiinta destinat studentilor. Autoare a numeroase articole stiintifice si contributii livresti, a publicat articole in numeroase cotidiane si ziare, fiind totodata o aparitie frecventa la radio si televizor, atat in Marea Britanie, cat si in strainatate.   ...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus