TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum să prinzi peştele cel mare

David Lynch
Colecții/Serii: Biblioteca de film
David Linch -- un mare nume al cinematografiei moderne, un reprezentant de seama al suprarealismului in aceasta a saptea arta, le-a oferit in anul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1763-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Cum să prinzi peştele cel mare

MAI MULTE DESPRE CARTE

David Linch -- un mare nume al cinematografiei moderne, un reprezentant de seama al suprarealismului in aceasta a saptea arta, le-a oferit in anul 2006 tuturor admiratorilor concluziile experientelor sale de pana acum. Cei peste 30 de ani de cariera, in care a manifestat interes fata de tot ceea ce inseamna film -- inclusiv coloana sonora, lumini, efecte vizuale speciale, decoruri, metode si mijloace tehnologice de lucru --, isi gasesc chintesenta in aceasta carte, care ii explica, de fapt, nu doar viziunea regizorala, ci si atitudinea generala, adoptata zi de zi, cu orice s-ar ocupa.

Sfatul lui? Indiferent ce-am face, sa reflectam profund asupra subiectului nostru de interes, sa constientizam fiecare miscare si gest, sa ne implicam. Doar astfel pot inmuguri, apoi inflori ideile remarcabile datorita carora, in final, vom putea spune ca puterea noastra de creatie a avut un impact, oricat de mic, asupra lumii.

Lynch este un pasionat. Isi traieste viata din plin si reuseste ca, prin eforturile lui, sa ne faca si noua vietile mai frumoase.

Autor: David Lynch
Traducător: Cătălin Mesaru
Data apariției: 2007
Editura: Humanitas
Titlu original: How to Catch a Big Fish
Pagini: 208
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
cinematografie, regizor celebru, suprarealism, viziune, creaţie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus