TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Preferata regelui MI-VIH-PREFER-19-N-002
Preferata regelui
Vezi
galerie

Preferata regelui

de Virginia Henley

Id: #309127

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Rosamond Marshal a rămas orfană la o vîrstă foarte fragedă și este lăsată în grija Eleanorei de Montfort, sora regelui Henry al III-iea și soția renumitului lord al războiului, Simon de Montfort. Ajunsă acum pupilă a regelui și sub tutela versatei contese, Rosamond va dobîndi de la aceasta nu numai arta de a fi o castelană desăvîrșită, ci și arta de a-și exercita puterea că femeie purtînd veșminte atrăgătoare, făcînd conversații inteligente și fermecîndu-i nemilos pe bărbați.

Cînd Rosamond atinge vîrsta potrivită căsătoriei, frumoasa moștenitoare nu pare prea dornică să părăsească siguranța castelului soților Montfort. Fiindcă fusese logodită de timpuriu cu puternicul cavaler Rodger de Leyburn, un chipeș burlac rîvnit de femei, acum a venit timpul ca mariajul lor să devină oficial. Diabolicul Rodger este suficient de experimentat, încît să-i anuleze Rosamondei toate stratagemele folosite pentru a-l face să rupă logodna. Mai mult de atît, prințul Edward nu mai acceptă nici o scuză a Rosamondei, prin care ea tot amînă căsătoria.

Încet și cu măiestrie Rodger o curtează pe Rosamond, convingînd-o că iubirea lui este mai presus de averile și proprietățile ei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Virginia Henley

Data apariției: 2019

ISBN: 9786068844169

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Miron

Teme: feminism, iubire, Monarhie