Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Preferata regelui 9786068844169
Preferata regelui

Preferata regelui

de Virginia Henley

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 21.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Rosamond Marshal a ramas orfana la o virsta foarte frageda si este lasata in grija Eleanorei de Montfort, sora regelui Henry al III-iea si sotia renumitului lord al razboiului, Simon de Montfort. Ajunsa acum pupila a regelui si sub tutela versatei contese, Rosamond va dobindi de la aceasta nu numai arta de a fi o castelana desavirsita, ci si arta de a-si exercita puterea ca femeie purtind vesminte atragatoare, facind conversatii inteligente si fermecindu-i nemilos pe barbati.

Cind Rosamond atinge virsta potrivita casatoriei, frumoasa mostenitoare nu pare prea dornica sa paraseasca siguranta castelului sotilor Montfort. Fiindca fusese logodita de timpuriu cu puternicul cavaler Rodger de Leyburn, un chipes burlac rivnit de femei, acum a venit timpul ca mariajul lor sa devina oficial. Diabolicul Rodger este suficient de experimentat, incit sa-i anuleze Rosamondei toate stratagemele folosite pentru a-l face sa rupa logodna. Mai mult de atit, printul Edward nu mai accepta nici o scuza a Rosamondei, prin care ea tot amina casatoria.

Incet si cu maiestrie Rodger o curteaza pe Rosamond, convingind-o ca iubirea lui este mai presus de averile si proprietatile ei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Virginia Henley

Data apariției: 2019

ISBN: 9786068844169

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Miron

Pagini: 368

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură