TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dragonul cu inima de ciocolată (Vol. 1) SB-STB-DRCIDC-17-N-001
Dragonul cu inima de ciocolată (Vol. 1)
Vezi
galerie

Dragonul cu inima de ciocolată (Vol. 1)

de Stephanie Burgis

Id: #249514

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aventurine nu este genul de dragon care să reziste prea mult timp în peşteră din munte, în care locuieşte familia să. Părinţii ei spun că este prea tânără că să zboare de una singură, dar ea se simte feroce şi curajoasă. În plus, se consideră pregătită să dovedească acest lucru capturând cea mai periculoasă pradă dintre toate: un om.



Însă când omul prins o convinge să bea ciocolată caldă vrăjită, Aventurine se transformă într-un pui de om, într-o fetiţă pricăjită, de doar 12 ani, cu dinţii mici şi tociţi, care nu poate să sufle foc şi care nu mai are gheare pe care să le folosească în luptă. Cu toate acestea, Aventurine rămâne cea mai feroce creatură din munţi şi îşi găseşte adevărată pasiune: ciocolata. Tot ce trebuie să facă este să înveţe să meargă pe două picioare până la oraşul oamenilor, că să devină ucenic (cuvânt de care nu are habar) într-o ciocolaterie (cuvânt care sună delicios). Este sigură că astfel va cuceri imediat lumea cea nouă.



Sălbatică şi nesăbuită, tânără Aventurine face ravagii în oraşul oamenilor şi are surpriză să găsească o prietenă adevărată, dar şi trădare, înşelăciune, ciocolată delicioasă şi o revelaţie neaşteptată despre ce înseamnă să fii deopotrivă om şi dragon.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephanie Burgis

Traducător: Cosmin Maricari

Data apariției: iulie 2017

Titlu original: The Dragon with a Chocolate Heart

ISBN: 978-606-94251-9-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: aventură, magie, prietenie, trădare

 

Opinii editoriale

Stephanie Burgis a creat un personaj impulsiv, cu un temperament demn de sufletul său de dragon... Cititorii vor urmări cu sufletul la gură pățaniile prin care trece Aventurine în această carte plină de culoare. O poveste atractivă pentru fanii tineri ai genului fantasy.

Booklist
Stephanie Burgis
Stephanie Burgis
Autor

Stephanie Burgis provine dintr-o familie mare, zgomotoasă şi iubitoare. Este foa...

vezi autor