TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secrete bine păstrate LI-SAB-SECRBP-19-N-001
Secrete bine păstrate
Vezi
galerie

Secrete bine păstrate

de Sandra Brown

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #314593

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Alexandra Gaither, o tânără procuroare frumoasă și isteață, are în sfârșit puterea de a obține ce și-a dorit dintoteauna - dreptate. Înarmată cu noi dovezi care ar putea duce la o arestare, Alex se întoarce în orășelul texan unde, cu douăzeci și cinci de ani în urmă, mama ei murise într-un mod extrem de controversat. Acolo îi înfruntă pe cei trei bărbați influenți care erau foarte apropiați de mama ei: fostul iubit Reede Lambert, cel mai bun prieten al acestuia, Junior, și omul care este un părinte pentru amândoi. Fiecare este fermecător, fiecare e suspect și fiecare are secrete de ascuns. Dar niciunul nu o poate opri pe Alex din căutarea adevărului. Și totuși, spre propria surprindere, Alex se simte extrem de atrasă de Reede - întocmai ca mama ei.

 

Pe măsură ce Alex scoate la iveală intrigi vechi de decenii, cineva capabil de minciuni abile și fapte nemiloase decide că trebuie oprită. Acum, având la dispoziție doar o lună ca să rezolve cazul sau să renunțe la el pentru totdeauna, Alex trebuie să prindă un criminal, să rămână în viață...și să găsească o cale să nu se îndrăgostească iremediabil de cel care pare cea mai potrivită alegere.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Brown

Traducător: Laura Maria Berteanu

Data apariției: octombrie 2019

Titlu original: Best Kept Secrets

ISBN: 978-606-334-408-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, secret

 

Opinii editoriale

Un roman puternic și seducător, cu ingrediente perfecte: pasiune, răzbunare, secrete întunecate și o poveste de dragoste tulburătoare.

Amanda Quick
Sandra Brown
Sandra Brown
Autor

Sandra Brown (n. 1948 în Waco, Texas) este una dintre cele mai cunoscute autoare...

vezi autor