TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A doua viață LI-SAB-A000DV-19-N-001
A doua viață
Vezi
galerie

A doua viață

de Sandra Brown

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #314592

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cat Delaney pare să fie o femeie împlinită, dar are nevoie de a doua viață. Este frumoasă. Are o carieră strălucită și un bărbat care o iubește. Totuși, timpul trece în defavoarea ei.

 

Cat Delaney are o boală gravă de inimă și, în lipsa unui transplant, poate muri în orice clipă. Norocul îi surâde și are șansa la a doua viață. Un miracol medical i-a dat lui Cat Delaney o nouă inimă, dar și a doua viață. Actrița de seriale tip soap-opera are șansa să o ia de la capăt. Alege să părăsească Hollywood-ul pentru a găzdui un show care ajută copiii cu nevoi speciale în San Antonio. A doua viață este plină de pericole. În a doua viață, îl cunoaște pe Alex Pierce, un fost polițist care a devenit scriitor. Este primul care o privește din nou ca pe o femeie, și nu ca pe un pacient în stare gravă.

 

Atunci când „accidente” fatale încep să-i ucidă pe ceilalți bolnavi care au primit o inimă nouă, el ar putea deveni cel mai important aliat al ei, doar dacă nu a trecut de partea dușmanului…

 

A doua viață începe să i se transforme într-un misterios coșmar. Există un bărbat care o urmărește pas cu pas. Cât este prinsă într-un labirint de trădări și secrete. Poate va vedea prea târziu cine se ascunde în spatele măștii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Brown

Data apariției: august 2019

ISBN: 978-606-333-957-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

Sandra Brown
Sandra Brown
Autor

Sandra Brown (n. 1948 în Waco, Texas) este una dintre cele mai cunoscute autoare...

vezi autor