TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bărbaţi care urăsc femeile (Vol. 1) TR-STL-BCUFMV-08-N-001
Vezi
galerie

Bărbaţi care urăsc femeile (Vol. 1)

de Stieg Larsson

Titlu apărut în colecția Fiction Connection, Millennium la Trei

Id: #212602

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jurnalist suedez, Stieg Larsson a murit în 2004, în mod neașteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce apucase să-i predea editorului său Millennium, o serie de trei romane, însumând 1935 de pagini. Millennium a devenit între timp un fenomen editorial. În țările nordice, "nici o carte în afară de Biblie nu a mai înregistrat astfel de vânzări!"

Mikael Blomkvist, un jurnalist căzut în dizgrație, este angajat să facă investigații asupra unui caz neobișnuit. Însă când acesta face legătura între dispariția Harrietei și un lanț de crime terifiante, săvârșite cu 40 de ani în urmă, misiunea lui devine imposibil de finalizat fără ajutorul unui asistent. Lisbeth Salander, o tânără de 24 de ani, cu o înfățisare de hacker și o inteligență de geniu, pare a fi candidatul perfect pentru această poziție. Neobișnuiții parteneri descoperă un fir ce îi conduce spre un secret incredibil, care îi aruncă în plasa corupției de la cel mai înalt nivel.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stieg Larsson

Traducător: Elena-Maria Morogan

Data apariției: 2008

Titlu original: Män som hatar kvinnor

ISBN: 9789737072207

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 688

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Din blogul Cartepedia

Diana Floarea Diana Floarea

,,Seria Millennium are o poveste în afara poveștii. Pe lângă întâmplările incredibile prin care trec cei doi protagoniști principali, Mikael și Lisbeth, situațiile prin care a trecut această serie până......“

citește mai mult
Diana Floarea Diana Floarea

,,Dacă ai citit Bărbați care urăsc femeile și crezi că acela a fost un roman polițist bun, pregătește-te pentru al doilea volum al seriei care, cu siguranță, te va face să privești în gol la final. Ne-......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Millennium, de Stieg Larsson a detronat thrillerul anglo-saxon. Este o trilogie extraordinară din toate punctele de vedere: dimensiune, personaje inedite, intrigă complexă ce punctează teme ale lumii contemporane. Millennium este unul dintre rarele romane polițiste care m-au făcut să mă trezesc în miezul nopții pentru a continua lectura. Există un înainte și un după Millennium: îți va fi absolut imposibil să nu aderi la clubul cititorilor împătimiți de această serie!”

Pascal Bruckner

„Un titlu menit să spargă topurile... O poveste fascinantă, credibilă și, mai presus de toate, o eroină de o extraordinară originalitate!”

Literary Review

„Unul dintre cele mai bune romane polițiste pe care le-am citit vreodată... Mikael Blomkvist și partenera lui, enigmatica și paradoxala Lisbeth Salander, se vor alătura curând panteonului celor mai mari personaje din literatura de mistere.”

Shots Magazine
Stieg Larsson
Stieg Larsson
Autor

Jurnalist suedez, Stieg Larsson a murit în 2004, în mod neașteptat, în urma unei...

vezi autor