TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îndoiala LI-ASA-NDOIAL-21-N-001
Îndoiala
Vezi
galerie

Îndoiala

de Ashley Audrain

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #366518

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Blythe Connor este determinata să fie o mamă bună și iubitoare pentru fiica ei, Violet, o mamă așa cum ea nu a avut niciodată. Dar încă din primele luni, haotice și istovitoare, după ce o aduce pe lume, Blythe nu reușește să găsească acea legătură specială pe care visase să o aibă cu fiica ei. Cu timpul, ajunge să fie tot mai convinsă că e ceva în neregulă cu Violet. Sau să fie totul doar în mintea lui Blythe? Soțul ei, Fox, îi spune că exagerează. Și cu cât Fox îi respinge mai mult temerile, cu atât Blythe are îndoieli mai mari cu privire la luciditatea ei.

Ani mai târziu, când devine mamă pentru a doua oară, Blythe cunoaște în sfârșit, alături de băiețelul ei, Sam, legătura profundă, unică dintre o mamă și copilul ei. Până și Violet pare să-l iubească pe frățiorul ei. Dar când viața, așa cum au știut-o până atunci, se schimbă iremediabil de la o clipă la alta, criza devastatoare o silește pe Blythe să înfrunte adevărul...

Îndoiala este o dramă psihologică intensă, captivantă, despre întemeierea și destrămarea unei familii, văzută prin ochii unei femei pentru care maternitatea nu este deloc ceea ce a nădăjduit că va fi, ci doar adeverirea celor mai sumbre temeri ale sale. 



Alte titluri pentru AshleyAudrain (autor):
Șoaptele (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Ashley Audrain

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 978-606-33-6978-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera