TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tobele toamnei (Vol. 6) NE-DIG-TTV2SO-21-N-001
Tobele toamnei (Vol. 6)
Vezi
galerie

Tobele toamnei (Vol. 6)

de Diana Gabaldon

Titlu apărut în colecția Armada la Nemira

Id: #368092

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Partea a IV-a, volumul 2
 

Descriere produs

O poveste fără rival. Personaje de neuitat. Detalii istorice savuroase.

 

În timp ce Claire și Jamie țin piept tensiunilor tot mai mari de pe continentul american de dinainte de război, Brianna, rămasă în prezent, face o descoperire tulburătoare despre părinții ei, așa că lasă totul în urmă și se duce să-i avertizeze.

 

Aruncată într-o epocă și într-un ținut necunoscute, în căutarea mamei și a tatălui pe care nu l-a cunoscut niciodată, Brianna își riscă viitorul, încercând să schimbe istoria.

 

Prietenul ei, istoricul Roger, încearcă din răsputeri să o găsească, deși e posibil să ajungă prea târziu.

 

A rămas neclintit, cu fața întoarsă spre stele. A alungat valul de furie ce îi murmura la ureche, pulsul amintirii din sângele lui. Apoi s-a silit să capituleze, să o lase să vină. A tremurat când și-a amintit neputința și a strâns din dinți de furie, dar a privit fără să clipească strălucirea cerului, invocând numele stelelor ca pe cuvintele unei rugăciuni, abandonându-se vastității de deasupra capului, în timp ce încerca să se piardă pe pământ.

Betelgeuse. Sirius. Orion. Antares. Cerul e foarte întins, și tu ești mic. Fie ca vorbele să treacă prin el, vocea și amintirile ei să treacă prin el, făcându-i pielea să se înfioare ca sub atingerea unei fantome, dispărând în beznă.

Pleiadele. Cassiopeia. Taurus. Cerul e nesfârșit, iar tu ești foarte mic. Mort, dar nu mai puțin puternic din cauza asta. Și-a desfăcut palmele larg – și acestea erau puternice. Îndeajuns ca să bată un om până la moarte, îndeajuns ca să ia o viață. Dar nici măcar moartea nu era suficientă pentru a desface frânghiile furiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Diana Gabaldon

Traducător: Gabriel Stoian

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Drums of autumn

ISBN: 978-606-43-0920-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 656

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: magie, război

 

Opinii editoriale

Personaje imposibil de uitat, într-o țesătură bogată de detalii istorice, o carte pe care pur și simplu nu o poți lăsa din mână.

Cincinnati Post
Diana Gabaldon
Diana Gabaldon
Autor

Diana Gabaldon s-a născut în Arizona, unde locuiește și astăzi. A studiat zoolog...

vezi autor