TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
La cumpărături de Crăciun PO-SOK-LA0CDC-19-N-001
La cumpărături de Crăciun
Vezi
galerie

La cumpărături de Crăciun

de Sophie Kinsella

Titlu apărut în colecția Chic la Polirom

Id: #307223

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Becky Brandon (născută Bloomwood) se dovedeşte şi în noul roman al seriei acelaşi personaj adorabil, care iubeşte cumpărăturile (chiar şi online), iar pe cele pentru Crăciun, în mod special. Viaţa ei, care curge lin şi plăcut în fermecătorul sat Letherby, unde Becky lucrează împreună cu Suze în magazinul de suvenire al acesteia, e dinamitată însă de vestea dată de părinţi, care o anunţă că se mută o vreme în Shoreditch (cea mai hipsterească zonă a Londrei) şi că îi revine sarcina de a organiza petrecerea de Crăciun a familiei. Din acest moment începe o cursă nebună (sursa unora dintre cele mai comice şi mai emoţionante pagini ale cărţii) după cel mai potrivit cadou pentru Luke, pentru Minnie şi pentru toţi cei dragi, amestecată cu eforturile disperate ale lui Becky de a ţine totul sub control şi, într-un final, de a le oferi invitaţilor săi cea mai frumoasă petrecere de Crăciun.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sophie Kinsella

Traducător: Vali Florescu

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-973-46-8025-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

„Becky este acelaşi personaj harnic şi fermecător care vrea să facă lucrurile ca la carte, dar care o dă în bară şi ajunge de obicei în situaţii dureros de comice. Romanul e un hohot de rîs care-i va delecta deopotrivă pe fani şi pe cititorii dornici de o poveste de Crăciun îmbietoare.” 

Kirkus Reviews

„Celebra eroină a lui Sophie Kinsella, Becky Bloomwood, revine în cel de-al nouălea roman din seria Shopaholic, o delicioasă odă închinată cumpărăturilor, de data aceasta... de Crăciun. Becky este mai impulsivă şi mai adorabilă ca niciodată. Kinsella ne oferă un nou capitol din viaţa eroinei sale...” 

Publishers Weekly
Sophie Kinsella
Sophie Kinsella
Autor

Sophie Kinsella s-a născut în 1969, la Londra. A studiat ştiinţele politice, fil...

vezi autor