TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vicontele păcatului LI-SAJ-VICONP-19-N-001
Vicontele păcatului
Vezi
galerie

Vicontele păcatului

de Sabrina Jeffries

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #308881

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE“

Madeline Prescott acceptă postul de profesoară la Școala doamnei Harris pentru tinerele domnișoare pentru a se întreține și pentru a-și ajuta tatăl să-și recapete renumele de medic, pătat din pricina unui scandal. Însă ajunge ea însăși în pericolul de a-și distruge reputația când îl cunoaște pe Anthony Dalton, viconte de Norcourt, cunoscut drept un cuceritor fără scrupule. În schimbul promisiunii de a-i fi înscrisă nepoata la școala doamnei Harris, acesta acceptă să le predea tinerelor „lecții de libertinaj“, pentru a le învăța cum să se ferească de așa-zișii gentlemeni care caută doar să le seducă.

Profesoară de științe naturale și de matematică, Madeline a crezut întotdeauna că atracția fizică este ușor de controlat – asta până când își dă seama că îi este imposibil să-și poată stăpâni pasiunea trezită de atrăgătorul Anthony.

Nimic nu poate fi mai ilogic decât să riște totul pentru o aventură cu un crai – chiar și cu unul care încearcă să revină pe calea cea bună. Și totuși, nimic nu poate fi mai tentant.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabrina Jeffries

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-334-150-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Chimia sexuală fierbinte și intriga fascinantă se combină irezistibil în acest roman din seria de mare succes a Sabrinei Jeffries.“

Booklist
Sabrina Jeffries
Sabrina Jeffries
Autor

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vândute în aproape 10 milio...

vezi autor