TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scandaluri și pasiuni LI-SAJ-SCANIP-19-N-001
Scandaluri și pasiuni
Vezi
galerie

Scandaluri și pasiuni

de Sabrina Jeffries

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #308862

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA ”ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE”

La vârsta de optsprezece ani, Charlotte Page face o greșeală care îi schimbă total viața: dintr-un gest impusiv, îl nedreptățește și îl umilește pe bărbatul de care este îndrăgostită. Deși regretă gestul necugetat, nu mai poate schimba lucrurile și se căsătorește cu un bărbat pe care nu îl iubește. Peste ani, rămasă văduvă de tânără, doamna Charlotte Harris devine directoarea unei apreciate școli pentru tinerele domnișoare. Iar cel care o ajută să-și împlinească visul și îi dă sfaturi prețioase este așa-zisul văr Michael, un bărbat misterios, care insistă să nu-și dezvăluie identitatea și care ține legătura cu ea prin scrisori.

Dorind să rămână anonim pentru a pune la cale un plan de răzbunare, necunoscutul ajunge să se îndrăgostască de cea pe care vrea să o distrugă. Acum însă Charlotte are nevoie disperată de sfatul și de ajutorul lui pentru a salva școala. Oare o poate feri de dezastru fără să dea la iveală secretul din spatele șaradei lui? Sau greșelile făcute de amândoi în trecut îi vor despărți pentru totdeauna?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabrina Jeffries

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-334-409-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

”Plină de pasiune, umor, iubire și eroine încântătoare, seria «Școala pentru moștenitoare» dovedește încă o dată de ce Sabrina Jeffries este considerată o mare doamnă a povestirilor romantice.”

Romantic Times
Sabrina Jeffries
Sabrina Jeffries
Autor

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vândute în aproape 10 milio...

vezi autor