TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu face pact cu diavolul 978-606-334-278-3
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Nu face pact cu diavolul

Sabrina Jeffries
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Alma
SERIA ”ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE” Viitorul Școlii pentru tinerele domnișoare a doamnei Harris este amenințat când un spaniol...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-334-278-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Nu face pact cu diavolul
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Nu face pact cu diavolul de Sabrina Jeffries apărută la editura Litera

SERIA ”ȘCOALA PENTRU MOȘTENITOARE”

Viitorul Școlii pentru tinerele domnișoare a doamnei Harris este amenințat când un spaniol fermecător, cunscutul magician Diego Montalvo vrea să transforme moșia învecinată într-o grădină de plăceri scandaloasă. Ignorând flirturile lui păcătoase, Lucinda Seton, una dintre profesoarele fetelor, își pune în gând să schimbe planurile chipeșului bărbat și astfel să salveze școala.

Însă nimeni nu știe că adevărata misiune a lui Diego este s-o găsească pe nepoata pierdută a unui marchiz și s-o aducă înapoi în Spania în schimbul unei recompense. Iar când află că moștenitoarea pierdută ar putea fi chiar frumoasa profesoară Lucy, singura posibilitate de a-și confirma bănuielile este să-i vadă semnul de naștere de pe coapsă. Și cum altfel să facă asta decât seducând-o?

Dar Diego nu se gândește nicio clipă că planul și misiunea lui pot lua o turnură neașteptată - iar asta se întâmplă când se îndrăgostește nebunește de Lucy.

Data apariției: octombrie 2019
Editura: Litera
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ficțiune, romance, poveste de dragoste
Opinii editoriale
Romantic Times
”Sabrina Jeffries ne oferă o poveste de dragoste cu un erou « băiat rău », o eroină îndrăzneață și exact doza de mister care să ațâțe interesul cititorilor și să-i țină sub vraja acțiunii.”
ReaderToReader.com
”Un roman înduioșător, plin de umor, pasiune și magie, care vă pregătește pentru revelarea identității misteriosului «văr Michael» din ultimul volum al seriei.”
Opinia cititorilor