TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nunta: Rochia de mireasă: 4 femei, 4 povești, o rochie… 9786303031750
Nunta: Rochia de mireasă: 4 femei, 4 povești, o rochie…
Vezi
galerie

Nunta: Rochia de mireasă: 4 femei, 4 povești, o rochie…

de Rachel Hauck

Titlu apărut în colecția Corola la Act și Politon

Id: #261458

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nunta: Rochia de mireasă / The Wedding Dress de Rachel Hauck ne face cunoștință cu Charlotte Malone, o tânără care fusese crescută de mama ei, și, ulterior, după moartea acesteia, de bătrâna Gert. Lipsită de o familie adevărată încă din copilărie, Charlotte se simte nesigură în privința motivului care o determină să se căsătorească cu arhitectul Tim Rose, bărbatul a cărui cerere în căsătorie o acceptase după doar două luni. Dar se pare că ea nu este singura care are astfel de incertitudini…

 

„Până acum patru luni, se simțea la adăpost în viața ei liniștită, confortabilă și previzibilă. Apoi antreprenorul care îi renovase magazinul a convins-o, după ce i-a ținut un discurs, să-i accepte invitația la masa de Crăciun. A așezat-o lângă Tim Rose, schimbându-i astfel viața.”

 

Autoarea cărții, Rachel Hauck, este o scriitoare americană de succes, romanele ei devenind bestselleruri în topurile New York Times, USA Today sau Wall Street Journal. „Nunta: Rochia de mireasă” / „The Wedding Dress” a fost numit Romanul Inspirator al Anului de către Romantic Times și reprezintă o lectură cum nu se poate mai plăcută pentru toți iubitorii poveștilor de dragoste. 

 

Pe Charlotte Malone o întâlnim pe Muntele Roșu – „un munte încărcat de secrete” - , pe domeniul Ludlow, rătăcind printre obiecte vechi la Licitația anuală de antichități care strânge fonduri pentru săraci. Un cufăr misterios îi atrage atenția, și îl cumpără, contra sumei de o mie de dolari, deși nu are nevoie de el. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachel Hauck

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: The Wedding Dress

ISBN: 9786303031750

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 335

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: iubire