TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În Calabria PO-PEB-N0000C-18-N-001
În Calabria
Vezi
galerie

În Calabria

de Peter S. Beagle

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #251887

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Claudio Bianchi trăieşte singur la ferma lui din sudul idilic al Italiei. Un bătrîn tipicar şi încăpăţînat care nu renunţă la tabieturile lui, Claudio se împotriveşte vieţii moderne, strîmbă din nas la apropierea cunoscuţilor şi preferă o viaţă simplă, în care îşi vede de treburile de la fermă şi le citeşte poezii bătrînului ţap Cherubino, cîinelui Garibaldi şi celor trei vaci. Într-o dimineaţă, un vizitator nebănuit îşi face apariţia în grădina sa – o licornă de o frumuseţe stranie, al cărei secret îi va schimba cu totul viaţa retrasă. Cu ajutorul neaşteptat al poştaşului şi al năvalnicei lui surori, Claudio trebuie să-i ţină departe de oaspetele său pe toţi vînătorii de unicorni, pe turiştii atît de curioşi, pe reporterii amatori de senzaţional şi pe monstrul care se prezintă drept om de afaceri. Unul dintre cei mai iubiţi povestitori contemporani americani, Peter S. Beagle alcătuieşte prin romanul În Calabria o istorie a unor vremuri complicate, o înşiruire de aventuri care apropie fantezia de cotidianul cel mai banal.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter S. Beagle

Traducător: Ariadna Ponta

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-973-46-7181-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: aventură

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale
Speciale >> Cărți sub 10 lei
 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Peter S. Beagle este unul dintre cei mai iubiți scriitori americani contemporani. Unii spun chiar că este singurul care le amintește de Tolkien. Și nici nu este de mirare, dat fiind că tocmai el este......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Cu farmecul său de povestitor, Peter S. Beagle face să strălucească subiecte atît de banale precum fantomele, unicornii sau vîrcolacii. Ani de zile, cititorii pasionaţi l-au văzut ca pe un specialist în frămîntările inimii, pe care mintea nu le poate pricepe.”

Ursula K. Le Guin

„Singurul dintre scriitorii contemporani care ne aminteşte de Tolkien.”

Booklist

„Unul dintre cei mai mari scriitori, demn de compania lui Márquez, Allende şi chiar Borges.”

The American Culture