TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tantra - suprema înțelegere AT-OSH-TANTSN-16-N-001
Tantra - suprema înțelegere
Vezi
galerie

Tantra - suprema înțelegere

de Osho

Id: #246940

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Literal, Mahamudra înseamnă „marele gest” sau „gestul suprem”, ultimul pe care îl poţi face, dincolo de care nimic nu mai este posibil. Este starea fiinţei tale atunci când nu eşti separat de Întreg.

Mahamudra înseamnă un orgasm total, în comuniune cu Universul. Dacă ai iubit pe cineva şi ai simţit vreodată o topire şi o contopire, cei doi nu mai sunt doi. Trupurile rămân separate, dar ceea ce există între trupuri se transformă într-un pod, un pod de aur, şi starea de doi dinăuntru dispare; o singură energie a vieţii vibrează la ambii poli. Dacă ți s-a petrecut asta vreodată, atunci poţi înțelege ce este Mahamudra. 

De milioane şi milioane de ori mai adâncă, de milioane şi milioane de ori mai înaltă este Mahamudra. Este un orgasm total resimțit prin comuniunea cu Întregul, cu Universul. Este topire în sursa vieţii.

Tilopa transmite prin cântec să devii ca un bambus gol: nimic pe dinăuntru. Şi deodată, atunci când eşti un bambus gol, buzele divine te cuprind, bambusul gol devine un flaut şi cântecul începe – acesta este Cântecul Mahamudrei. Tilopa a devenit un bambus gol, divinul s-a revelat şi cântecul a început. Nu este cântecul lui Tilopa; este cântecul Experienţei Supreme înseşi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-8758-29-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 305

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman

Teme: iubire

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor