TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Neîmblânziții. Băiatul care vorbea cu corbii 978-606-758-524-7
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Neîmblânziții. Băiatul care vorbea cu corbii

Jacob Grey
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Nemi, Neîmblânziții
Băiatul care vorbea cu corbii este primul volum dintr-o trilogie întunecată (Neîmblânziții), plină de acțiune și suspans, ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-758-524-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele:

Neîmblânziții. Băiatul care vorbea cu corbii
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Neîmblânziții. Băiatul care vorbea cu corbii de Jacob Grey apărută la editura Nemira

Băiatul care vorbea cu corbii este primul volum dintr-o trilogie întunecată (Neîmblânziții), plină de acțiune și suspans, ce aduce aminte, pe de o parte, de Cartea cimitirului, de Neil Gaiman, și, pe de altă, de atmosferă din Batman.

Abandonat de părinți la vârstă de cinci ani, Caw nu s-a întrebat niciodată de ce poate vorbi cu corbii. Dar, după ce salvează o fată pe nume Lydia de un atac primejdios, descoperă că sunt și alții ca el: oameni ce au puterea de a controla și comunică cu animalele. Neîmblânziți. Unii preferă să se ascundă sub aparențele unor oameni obișnuiți, unii aleg o viață solitară, unii sunt proscriși, iar alții… ei bine, alții ar face orice pentru a aduce întunericul înapoi în Blackstone.

Blackstone a fost odată un oraș înfloritor. Dar asta a fost în urmă cu opt ani, înainte de Vară Întunecată, când, sub conducerea maleficului Spinning-Man, neîmblânzitul-păianjen, a fost devastat de un val de violențe și infracțiuni fără precedent. Și, deși a fost înfrânt, se pare că Spinning-Man vrea să-și recapete puterea, iar Caw, neîmblânzitul-corb, este printre cei care vor fi prinși în pânza sa.

Pe măsură ce amenințarea unei noi Veri Întunecate crește, băiatul descoperă viață ascunsă a neîmblânziților din Blackstone și are ocazia să afle mai multe despre propriul trecut. Însă pentru a salvă orașul la timp Caw trebuie să-și dezvolte cât mai repede abilitățile de neîmblânzit pentru că urmează să înfrunte un rău pe care nu și l-ar fi imaginat nici în cele mai întunecate coșmaruri.

Autor: Jacob Grey
Traducător: Andrei Iacob
Data apariției: martie 2016
Editura: Nemira
Titlu original: Ferals – The Crow Talker
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
corbi, trilogie, acțiune, suspans, amenințare, coșmar, abilități, animale
Jacob Grey - Autor
 Puține lucruri se știu despre misteriosul Jacob Grey. Se spune că locuiește într-un mare oraș din SUA, unde rătăcește noaptea pe străzi, țesându-și poveștile întunecate și încâlcite. Este un mare iubitor de animale și chiar vorbește el însuși cu corbii, deși nimeni nu știe dacă și înțelege răspunsurile lor. De asemenea, este autorul seriei Neîmblânziții. 
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinii editoriale
ALA Booklist
„O aventură plină de suspans pentru fanii seriei Animorphs sau pentru cei cărora le-a plăcut Cartea cimitirului, de Neil Gaiman.”
Opinia cititorilor