TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să prinzi o cârtiță PU-MAH-CUSPOC-19-N-001
Cum să prinzi o cârtiță
Vezi
galerie

Cum să prinzi o cârtiță

de Marc Hamer

Titlu apărut în colecția Narator la Publica

Id: #262261

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Deși sunt comune, cârtițele sunt misterioase: habitatele lor sunt de nepătruns, sunt bizare din punct de vedere anatomic și locuiesc în singurătate totală. Marc Hamer le-a cunoscut poate cel mai bine, datorită anilor în care a lucrat în zona rurală galeză, cât și a experienței sale de hoinar din adolescență, când a dormit pe lângă garduri vii. 

De-a lungul timpului, Marc Hamer a învățat nenumărate lucruri despre aceste creaturi mici și catifelate, care trăiesc în întunericul de sub noi, și despre miturile create în jurul acestora. Munca sa l-a ajutat să ajungă la un nivel înțelept și plin de însemnătate al acceptării schimbărilor inevitabile cu care ne confruntăm. În această carte frumoasă și meditativă, autorul ne relatează povestea sa și ne arată ce ne pot spune cârtițele și viața în natură despre propria umanitate și despre căutarea mulțumirii. 

Cum să prinzi o cârtiță este o bijuterie de poveste despre natură, excelent ilustrată de Joe McLaren, care celebrează traiul pașnic în lumea din jurul nostru și minunile pe care le putem descoperi în ea. 

Eu sunt grădinar. Mi-am petrecut mulţi ani din viaţă prin grădini şi ferme prinzând cârtiţe, dar am hotărât să renunţ. Vânătoarea de cârtiţe este o ocupaţie tradiţională, care mi-a oferit o viaţă bună, dar am îmbătrânit şi am obosit să vânez; în plus, m-a învăţat de-acum tot ce aveam de învăţat. 

Rar se întâmplă să vezi un asemenea respect și o asemenea înțelegere a naturii. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marc Hamer

Traducător: Florin Tudose

Data apariției: mai 2019

Titlu original: How To Catch A Mole

ISBN: 978-606-722-356-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale
 

Opinii editoriale



O poveste încântătoare despre zona rurală britanică, despre ciclurile naturii, despre solitudine și mulțumire, scrisă prin prisma extraordinarei experiențe a unui scriitor ca vânător de cârtițe.

Rosamund Young, autoarea cărții The Secret Life of Cows