TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Yeruldelgger CS-MAI-YERULD-17-N-001
Yeruldelgger
Vezi
galerie

Yeruldelgger

de Manook Ian

Id: #251610

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mongolia după prăbușirea URSS și a comunismului. O țară care adoptă o formă de guvernare democratică, dar se confruntă cu numeroase probleme economice, de care profită câțiva oligarhi pentru a-și spori averile prin jaf, acaparând o putere imensă. Vă sună, cumva, familiar?

În acest context ce poate face un comisar de poliție onest ca Yeruldelgger?

Poate deveni o slugă a mai marilor zilei, așa cum procedează unii dintre colegii săi, dornici să se înfrupte și ei din ceea ce rămâne de la masa bogaților.

Sau poate să-i înfrunte pe cei care spoliază fără rușine avuția națională.

Această ultimă cale o alege eroul lui Manook. Un bărbat dintr-o bucată, crescut în tradiția sănătoasă a poporului său, educat după regulile aspre dintr-o mânăstire shaolin, interesat de cultura franceză și, mai ales, un profesionist de care toți se tem atunci când se dezlănțuie.

Amenințat, umilit, bătut, deseori în pericol de a-și pierde viața, el se angajează într-o luptă pe viață și pe moarte cu unul dintre marii potentați ai momentului.

Cine va câștiga confruntarea?

Roman distins cu Prix SNCF du Polar, Prix Quais du Polar, Premiul revistei Elle, Premiul pentru roman polițist Livre de Poche.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Manook Ian

Traducător: Ramona Hărșan

Data apariției: decembrie 2017

ISBN: 978-606-8959-02-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 528

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Acest thriller-fluviu, cu un titlu de nepronunțat, strălucește atât prin exotismul său incredibil, cât și prin intensitatea și dramatismul unei intrigi care te face să nu lași cartea din mână. Impresionant.”

Philippe Blanchet – Le Figaro

„Încă de la debut se vede că Manook are un talent excepțional.”

Le Point

„Nu e doar o simplă anchetă, remarcabil de inteligent condusă, ci, mai ales, un parcurs, uneori devastator, printr-o țară mai puțin cunoscută, distrusă de corupție și bântuită de tulburătoare obiceiuri ancestrale.”

L’Express