TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Refuz să gândesc
Refuz să gândesc
Vezi
galerie

Refuz să gândesc

de Lotta Elstad

Id: #375030

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În cadrul lucrărilor seminarului, în fața unei largi audiențe de studenți, profesori şi absolvenți ai programului de norvegiană, Lotta Elstad a prezentat în limba norvegiană romanul Refuz să gândesc, din care a dat citire unui fragment.

La partea practică a seminarului, lucrările s-au desfășurat în sălile Bibliotecii de Studii Nordice de la Facultatea de Litere, unde  Lotta Elstad și-a împărțit atenția între cele nouă grupe restrânse de participanţi care pregătiseră în avans traducerea unui capitol din roman.

Discuțiile animate cu studenții pe parcursul mai multor ore s-au concentrat pe textul norvegian, autoarea deslușind sensuri şi nuanțe din textul său și oferindu-le interlocutorilor săi detalii despre contextul cultural norvegian. Lotta Elstad a răspuns cu generozitate tuturor întrebărilor spre entuziasmul şi satisfacţia participanților că au putut discuta în norvegiană cu Lotta Elstad, un autor norvegian contemporan din generaţia tânără, că au primit explicațiile cerute privind aspecte legate de sens, de umor, de nuanță și de stil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lotta Elstad

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786061716470

Copertă: Paperback

Număr pagini: 228

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa Cărţii de Ştiinţă

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale