TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un râu lung și luminos CO-LIM-UNRLIL-21-N-001
Un râu lung și luminos
Vezi
galerie

Un râu lung și luminos

de Liz Moore

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #366982

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Două surori străbat aceleași străzi, deși viețile lor sunt cum nu se poate mai diferite.

Apoi, una dintre ele dispare.

Într-un cartier din Philadelphia zguduit de criza opiaceelor, două surori odinioară de nedespărțit se trezesc de părțile opuse ale baricadei. Una dintre ele, Kacey, trăiește pe străzi, dependentă de droguri. Cealaltă, Mickey, străbate cartierul cu mașina de patrulă a poliției. Nu-și mai vorbesc, iar autoritățile nu cunosc nimic despre relația dintre ele, însă Mickey n-a încetat niciodată să-și facă griji pentru sora ei mai mică.

Apoi, Kacey dispare brusc, iar întâmplarea coincide cu un bizar lanț de crime săvârșite în cartierul lui Mickey. Riscându-și slujba de polițistă și, poate, chiar și bunăstarea fiului ei de patru ani, Mickey devine periculos de obsedată de găsirea făptașului – și a surorii ei – înainte de a fi prea târziu.

Alternând misterul din prezent cu povestea copilăriei și a adolescenței celor două surori, Liz Moore creează o operă care are darul să te țină tot timpul în suspans, dar și să te impresioneze. Un râu lung și luminos îmbină cea mai înaltă formă de ficțiune polițistă cu intimitatea emoțională a unei drame familiale de neuitat, oferind cititorilor o poveste deopotrivă antrenantă și sensibilă despre indestructibila legătură dintre familie și destin.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liz Moore

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786067939552

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 576

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda