TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inima cu nouă încăperi PO-JAP-INICNN-18-N-001
Inima cu nouă încăperi
Vezi
galerie

Inima cu nouă încăperi

de Janice Pariat

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #252243

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O biografie ficţională spusă cu ajutorul iubirii

Inima cu nouă încăperi este povestea caleidoscopică, strălucitoare şi emoţionantă a vieţii unei femei, spusă de cei pe care i-a iubit şi de cei care au iubit-o. Nouă personaje îşi aduc aminte de relaţia pe care au avut-o cu aceeaşi femeie, poveştile şi amintirile lor dîndu-i viaţă, apropiindu-ne pe noi, cititorii neîncrezători, de ea, dar nedepăşind graniţele intimităţii, căci chiar vocea femeii iubite rămîne mută. Odată apărută această îndoială, această rezervă, nu vom şti niciodată care versiune este cea adevărată: a iubiţilor din trecut sau a iubitei care-i animă. Desfăşurîndu-se pe fundalul mai multor oraşe, plimbîndu-se între Orient şi Occident, Inima cu nouă încăperi este o poveste delicată, tulburătoare, un roman scris de o mînă profesionistă, o colecţie de perspective mereu schimbătoare care dezvăluie posibilitatea intimităţii cu celălalt, dar şi îndoiala pe care această intimitate o naşte. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Janice Pariat

Traducător: Anacaona Mîndrilă-Sonetto

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 978-973-46-7143-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale
Speciale >> Cărți sub 10 lei
 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Ea a fost iubită de nouă ori. De nouă persoane diferite. Fiecare i-a oferit iubirea, așa cum a știut, așa cum a putut. Fiecare i-a oferit și suferința, că așa-i în viață când iubirea nu iese așa cum a......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„De vreme ce frumuseţea se află în ochii privitorului, o carte ce descrie o femeie prin ochii celor nouă personaje care au iubit-o trebuie să fie o poveste frumoasă.” 

The Hindu

Inima cu nouă încăperi încearcă să exploreze felul în care, în legăturile noastre, romantice sau nu, existăm pentru alţii ca un discurs pe care ei şi-l spun şi pe care apoi îl prezintă semenilor. Cît timp ne petrecem cu cei pe care-i iubim spunîndu-le: «Întotdeauna faci asta…» sau «ştiam eu c-aşa se va-ntîmpla…»?"

Janice Pariat
Janice Pariat
Janice Pariat
Autor

Janice Pariat este autoarea volumului de povestiri Bărci pe ţărm şi a romanului...

vezi autor