TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubire furată LE-HSC-IUBIRF-18-N-001
Iubire furată
Vezi
galerie

Iubire furată

de H. Schreter

Id: #262942

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Iubire furată este un roman captivant și amuzant despre un om de afaceri trimis în România să găsească un teren pentru construirea unui hotel. În București se întâlnește cu un agent imobiliar care îi oferă un teren de vis într-un sat transilvănean. Când sosește în sat, îl întâlnește pe Vasile, proprietarul terenului, împreună cu familia să și cu frumoasă lui față de care se îndrăgostește pe Ioc. Din acel moment, intrigă romanului explodează.

Ce întorsătură a evenimentelor îl determină pe protagonistul nostru să rămână în sat și de ce, în cele din urmă, este condamnat în dizgrație? Cine este omul ascuns sub masă și de ce nu iese odată? De ce un sat care nu știe ce înseamnă conceptul de crimă are nevoie dintr-o data de un ofițer de poliție? Ce ai face cu un vecin care își crește porcul pe terasă? Și este adevărat că un bărbat bun și usturoiul dulce nu se poate, sunt două lucruri greu de combinat?

Urmând obiceiurile și tradițiile zilnice ale locuitorilor din satul românesc-în contrast cu mediul burghez-românul își plasează protagoniștii în situații bizare. Cu îndemânare și farmec, Hanan Schreter reușește să portretizeze personaje amuzante, caraghioase, dar memorabile, care niciodată nu întârzie să surprindă cititorul. Intrigă este țesută cu fire narative care reușesc să aducă pe față cititorului zâmbete, dar și să îi provoace gânduri despre natură relațiilor umane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: H. Schreter

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-8953-81-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 366

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale