TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trei camarazi PO-EMR-TREI0C-20-N-001
Trei camarazi
Vezi
galerie

Trei camarazi

de Erich Maria Remarque

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #308642

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Germania anilor ’30. Trei foşti camarazi de arme îşi câştigă existenţa pe zi ce trece tot mai precară vânzând maşini de ocazie şi lucrând în atelierul de reparaţii auto pe care l-au pus pe picioare împreună. Trupe înarmate de soldaţi mărşăluiesc cu mândrie pe străzi. Nesiguranţa, sărăcia şi violenţa domnesc pretutindeni. Pentru cei trei, prietenia este singurul refugiu în faţa haosului din jur. Cel mai tânăr dintre ei se îndrăgosteşte de o femeie misterioasă, Patrice Hollmann, care se alătură curând micului lor grup, iar până la urmă prietenia le este pusă la încercare în feluri greu de imaginat.

Scris cu aceeaşi simplitate şi francheţe copleşitoare ce au făcut din Pe frontul de vest nimic nou un roman clasic, Trei camarazi (1937) portretizează măreţia spiritului uman, ilustrată de personaje silite permanent să găsească resurse interioare pentru a supravieţui într-o lume pe care trebuie s-o înfrunte.

Romanul a fost adaptat pentru marele ecran la un an după apariţie de regizorul american Frank Borzage, cu Robert Taylor, Franchot Tone şi Robert Young în rolurile principale, scenariul fiind semnat de F. Scott Fitzgerald.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erich Maria Remarque

Traducător: Sevilla Răducanu

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-973-468-071-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire

Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque
Autor

Erich Maria Remarque s-a născut la 22 iunie 1898 în Osnabrück, Germania. În vrem...

vezi autor