TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubiri meteorice TR-LCD-IUBIRM-21-N-001
Iubiri meteorice
Vezi
galerie

Iubiri meteorice

de Éloïse Cohen de Timary

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #366944

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Romanul unei pasiuni mistuitoare și incandescente, Iubiri meteorice explorează povestea unei mari iubiri, fragilitatea trecerii timpului și setea de libertate care ne însoțește neîncetat în viață.
Într-o seară, într-un bar clandestin din arondismentul XVIII din Paris, Marianne îl cunoaște pe Virgile, peisagist talentat, imprevizibil și bisexual. Atracția e reciprocă și cei doi se îndrăgostesc nebunește unul de altul.
De pe străzile din Paris pe plajele din Bretania,dragostea lor are gustul acrișor și sec al margaritei, aroma iodată a stridiilor, a vinurilor fine și a nopților nebune; în fundal, se aud Patti Smith și Janis Joplin, iar dragostea plutește în aer.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Éloïse Cohen de Timary

Traducător: Diana Alina Ene

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Les amants météores

ISBN: 978-606-40-0926-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Universale
 

Opinii editoriale

„Un splendid roman de dragoste." - 

Le Monde des Livres

„Cred că poveștile pe care le scriu spun multe despre cine sunt eu. În Iubiri meteorice există mâncăruri sofisticate, vinuri bune, o atmosferă de sărbătoare, de veselie, flori, cărți… pe scurt, tot ceea ce iubesc eu în viață. Și apoi, personaje care luptă pentru visurile lor, pentru dorințele lor, oricare ar fi obstacolele ce li se ivesc în cale." - 

Éloïse Cohen de Timary

„După Babylone Underground, debutul său apreciat de public, Eloïse Cohen de Timary reușește, cu multă delicatețe și o scriitură poetică, să ne ofere un nou roman profund și emoționant, ce explorează o temă universală dar nemuritoare, plasată în zilele noastre." - 

Livres Hebdo