TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femeia de la etaj RA-CLM-FEMDLE-19-N-001
Femeia de la etaj
Vezi
galerie

Femeia de la etaj

de Claire Messud

Id: #307352

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nora Eldridge, a cărei viaţă se desfăşoară liniştit la Boston ca profesoară a unei şcoli din oraş, raversează o serie de evenimente neprevăzute, alături de noul ei amic, Reza, şi de părinţii acestuia. Reza este fermecătorul ei elev recent întors de la Paris, cunoscut accidental, şi pe care l-a regăsit în sala de clasă pentru ca, ulterior, să îi devină pe rând profesoară, bonă, salvatoare. Prietenia cu mama lui Reza va scoate la iveală deopotrivă: dorinţa ei reprimată de a face artă şi propriile tendinţe lesbiene nerecunoscute, stofa artistei dezinhibate şi profund nemulţumite, toate credinţele nemanifestate şi ataşamentul gol de semnificaţie pentru familie, colegi şi prieteni, iluziile pierdute şi gesturile de trădare pe care le-a cunoscut sau le-a dăruit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Claire Messud

Data apariției: decembrie 2019

Titlu original: The Woman Upstairs

ISBN: 978-606-006-272-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: prietenie, secret, trădare, Queer, LGBT

 

Opinii editoriale

Claire Messud ajunge la apogeul talentului său, explorând cu măiestrie tranziția volatilă de la copilărie la adolescență.

Sam Sacks, Wall Street Journal

Spusă direct, cu simplitate, sinceritate și emoție strălucitoare, această, poveste despre obsesie și împlinire artistică explorează fiorul și costul devastator al cedării în fața pasiunilor altcuiva.

Michiko Kakitani, The New York Times

Acest roman — aflat în topul vânzărilor New York Times — expune mărturisirea nemaipomenită a unei femei trezite, transformate și abandonate unei dorințe (...)

The Wall Street journal
Claire Messud
Claire Messud
Autor

Claire Messud s-a născut în 1966 în Franța, dar a crescut în Statele Unite, Aust...

vezi autor