TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oferta unui gentleman. Bridgerton (Vol. 3) 978-606-33-7294-0
Oferta unui gentleman. Bridgerton (Vol. 3)
Vezi
galerie

Oferta unui gentleman. Bridgerton (Vol. 3)

de Julia Quinn

Titlu apărut în colecția Moon Light la Litera

Id: #373445

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea lui Benedict
 

Descriere produs

Sophie Beckett nu a visat niciodată că va putea să se strecoare la faimosul bal mascat organizat de Lady Bridgerton – sau că „Făt-Frumos” va fi acolo, așteptând-o pe ea!

 

Deși fiică de conte, Sophie nu a fost niciodată recunoscută, așa că, după moartea contelui, odioasa ei mamă vitregă a transformat-o în servitoare personală, rol în care a chinuit-o ani la rând. Însă acum, când a reușit, ca o adevărată Cenușăreasă, să participe la bal, Sophie se simte ca o adevărată prințesă dansând în brațele puternice ale chipeșului Benedict Bridgerton. Însă, vai!, basmul trebuie să ia sfârșit atunci când orologiul bate miezul nopții, iar ea trebuie să se întoarcă la viața plină de vicisitudini pe care o trăiește.

 

Încă din acea noapte magică, viziunea radioasă în rochie argintie l-a făcut pe Benedict orb la farmecele oricărei tinere care încearcă să-i atragă atenția – cu excepția stranie a unei servitoare, a cărei frumusețe i se pare ciudat de familiară, pe care o salvează dintr-o situație teribil de neplăcută. Deși și-a jurat cu ani în urmă să o găsească pe atrăgătoarea necunoscută care i-a furat inima la bal, Benedict descoperă că, pentru prima dată, o dorește cu disperare pe această tânără servitoare. Dar dacă îi va oferi inima, oare Benedict își va sacrifica astfel singura șansă la o iubire ca-n povești?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Julia Quinn

Traducător: Bianca Paulevici

Data apariției: mai 2021

Titlu original: An Offer from a Gentleman

ISBN: 978-606-33-7294-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, umor

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Dacă primul volum o urmărește îndeaproape pe Daphne, romanul numărul II ni-l aduce în prim plan pe Anthony, cel mai mare dintre copiii Bridgerton. De când tatăl său a murit în urmă cu mai bine de zece......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Julia Quinn are reputația creării de dialoguri spirituale și de personaje încântătoare, și nu se dezminte nici în acest roman absolut adorabil.“

Lois Faye Dyer
Laura Frunză în dialog cu Julia Quinn, despre îndrăgita serie „Bridgerton”
VIDEO
Julia Quinn
Julia Quinn
Autor

Julia Quinn este autoarea a 18 bestselleruri New York Times consecutive și numai...

vezi autor