TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Softboi mimosa OP-TUP-SOFTBM-19-N-001
Softboi mimosa
Vezi
galerie

Softboi mimosa

de Tudor Pop

Titlu apărut în colecția OH MY GOD POETRY la OMG Publishing House

Id: #307914

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Beware the Power Puff poet!

– Vlad Moldovan

Oricât de artificial s-ar formula mediul, poezia lui Tudor Pop (chat pe frânturi de interacțiune delicată, autosubminare încântătoare prin fixații – la limită cu afectivitatea invazivo-cool) devine un soi de ocrotitoare expunere emoțională. Crizat și tandru, cvasi-subiectul caută să adore, ajustându-se „depri-lipicios”. În textele tăiate aproape perfect, ceva parfumează constant peisajele multicolore de versat digital, ceva care subminează prietenos până la capăt.

Citiți sau, mai degrabă, ascultați și priviți mental incantațiile queer în aventura apropierii: sunt aici ecouri din „ochi roșii polaroid” sau din „umilirea animalelor” cum de la „Oana Văsieș” n-am mai găsit. Și sunt, categoric, multe alte elemente situate dincolo de aceste câteva referințe.

– Cosmina Moroșan

La limita dintre analog și digital, Tudor Pop investighează—cu ajutorul unui feed poetic—noi practici creative. O carte care va genera multe discuții.

– Alex Văsieș

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tudor Pop

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 9786069486320

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: OMG Publishing House

 
 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Cătălina Stanislav debutează în 2021 cu volumul Nu mă întrerupe, o colecție de 27 de poeme despre iubire, despărțire, speranțe, dezamăgiri sau frustrări. Ai spune că sunt cam multe teme grele pen......“

citește mai mult