TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Caz închis CS-STU-CAZ00N-20-N-001
Caz închis
Vezi
galerie

Caz închis

de Stelian Țurlea

Id: #314039

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un scriitor celebru, premiat şi plin de onoruri, este găsit mort în vila în care trăia singur de două decenii. Asasinat? Sinucidere? Moarte naturală? Un poliţist hârşit şi trecut prin multe nu înţelege cum un om care avea tot ce-şi dorea îşi poate pune capăt vieţii, când anunţase că e nerăbdător să înceapă alte proiecte. Dar se pare că mulţi îi voiau răul, din diferite motive. Toţi sunt suspecţi, niciunul nu pare să fie vinovat. Autorităţile vor să scape de povară şi să închidă repede cazul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stelian Țurlea

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 978-606-895-948-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x17 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Într-o vreme care cultivă cu ciudată largheţe „cărămizile” romaneşti, un adept al laconismului narativ riscă să facă figură de sadic. Rareori m-a însetat în aşa hal o anchetă, o intrigă poliţistă, un roman detectivistic, aşa cum mi s-a întâmplat cu „Case closed”-ul lui Stelian Ţurlea.”

Dan C. Mihăilescu

„Într-un roman de mici dimensiuni, Caz închis, Stelian Țurlea cheamă în scenă o sumedenie de personaje din diverse categorii sociale şi de vârste diferite şi le implică într-o poveste captivantă, de o stringentă actualitate, istorisită cu febrilitate şi durere.” 

George Arion

„În povestea lui Stelian Țurlea, cazurile închise sunt cazuri în care explicațiile trebuie să fie în primul rând comode și inofensive pentru anumite personaje cheie și mai apoi, dacă rămâne loc și timp, se poate lua în discuție și problema adevărului lor… Dacă nu, cazul se închide oricum.”

Sever Gulea
Stelian Țurlea
Stelian Țurlea
Autor

Stelian Țurlea (n. 1946) a urmat studii de filologie și filosofie la București,...

vezi autor