TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea vieții noastre CP-RAB-CARTVN-17-N-001
Cartea vieții noastre
Vezi
galerie

Cartea vieții noastre

de Raul Bîciu

Id: #251616

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea vieții noastre este un thriller care depășește barierele romanului convențional, atingând profunzimi inimaginabile. Ești ademenit cu aventuri și mistere, cu știință și umor, cu dragoste și pasiune, până începi să ai bătăi de inimă, să uiți de muncă și de mese, să trăiești și să visezi alături de eroi. Este povestea a șapte prieteni din Londra care descoperă secretele omenirii: de la geneza Universului până la teoria relativității lui Einstein, de la Biblie până la fizica cuantică și de la OZN-uri până la teoria lui Darwin; nu rămâne niciun subiect neatins și nepătruns.
Totul începe atunci când unul dintre vecinii lor este asasinat, iar tinerii sunt smulși din confortul unor vieți obișnuite și forțați să-i îndeplinească acestuia ultima dorință: să ducă în Noua Zeelandă... o carte. Ușor-ușor, ei află că nu este o carte obișnuită, ci Cartea vieții, un compendiu cu secrete inimaginabile, secrete care cuprind adevărata istorie a omenirii.
Iar dacă asta nu era suficient pentru a le complica viețile, în curând ei devin ținta celei mai de temut organizații secrete, veche de 2000 de ani. Singura lor șansă de supraviețuire este deslușirea secretului acestei cărți...

Oare, odată deslușit, acel secret va deveni o povară, o binecuvântare sau o amenințare?



Alte titluri pentru RaulBîciu (autor):
The book of our life (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Raul Bîciu

Data apariției: decembrie 2017

ISBN: 594-848-935-733-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Creative Publishing

Teme: aventură