TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dezintegrare
Dezintegrare
Vezi
galerie

Dezintegrare

de Florentin Popa

Titlu apărut în colecția OH MY GOD POETRY la OMG Publishing House

Id: #375099

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Florentin Popa a apărut în poezia română ca un OZN. A bombardat psihotronic, a plasat cipuri, a modificat ADN-ul și subrutinele. Acum este deja un clasic. Dar un clasic full de scheme de atac pe care încă nu le-a identificat nimeni.

– Mihai Iovănel

 

Cartea cu cele mai bune sonete de la Revoluție încoace. Cartea care și-a inventat o pînză a lui Indra în stare să surprindă interpenetrarea obiectelor aduse împreună și înghesuite de capitalism într-un spațiu mic. Cartea care împunge des membrana dintre digital și analogic. Cartea pentru hackeri, hipsteri, hipioți, flaneuri și tricksteri. Cartea ca o umbră din viitor ce se prelinge în lumea noastră de acum. Cartea în care rebelul replicant Roy plînge în locul nostru la ruine: „La ce bun că am câștigat Google Earth, dar ne-am pierdut sufletul?”

– Andrei Doboș

 

Despre urme și devastare, despre cicatrici și desprindere, despre margine socială, fragmentare și muchii este volumul lui Florentin Popa. Despre (auto)distrugere, regăsire de sine, apropiere și auto-afecțiune; despre ceea ce se năruie și cine este năruit, căci, „dacă glasul meu – sau al tău – ar fi contat vreodată/ cu adevărat, nu ar fi fost nevoie să le înălțăm.” Dezintegrare este un volum copleșitor, o coborîre în infern, o acută mărturie. Cinematic. Polifonic. Exploziv.

– Medeea Iancu

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florentin Popa

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786069525715

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 98

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: OMG Publishing House

 
 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Cătălina Stanislav debutează în 2021 cu volumul Nu mă întrerupe, o colecție de 27 de poeme despre iubire, despărțire, speranțe, dezamăgiri sau frustrări. Ai spune că sunt cam multe teme grele pen......“

citește mai mult