TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Două femei MP-DAC-DOU00F-19-N-001
Două femei
Vezi
galerie

Două femei

de Dan Căpățînă

Id: #263993

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„De ce ratasem amândouă? Unde și cum pierise iubirea lui față de mine, față de ea? De ce nu se luptase el pentru a-și menține și chiar amplifică dragostea față de oricare din noi două? Niciuna dintre noi nu îl înșelasem, îi dăruisem tot ce aveam mai bun. Și atunci?”

O întrebare ce obsedează două femei frumoase, seducătoare, inteligențe, care au avut șansa – sau neșansă – să iubească același bărbat, de amândouă pierdut.

O poveste captivanta, în care autorul-narator, întâmplător convertit în confident – detașat, dar nu rece, atent, dar niciodată indiscret, sobru, dar nu pedant, ironic, dar nu caustic, ci mereu cordial – vorbește deopotrivă despre oameni în general și despre timpul nostru, fără a apăsa excesiv pe vreo pedală.

O poveste despre iubiri eșuate, dar și despre speranțe renăscute. Încheiată sub semnul lui LOVE ÎS ALL de pe tricourile tinerilor, ne încredințează că povestea va putea fi iarăși și iarăși rescrisă.

În același timp, o mărturisire despre cum se poate scrie o carte care să fie savurată de cei care iubesc literatură și...oamenii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Căpățînă

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-973-728-747-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press