TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu mă întrerupe
Nu mă întrerupe
Vezi
galerie

Nu mă întrerupe

de Cătălina Stanislav

Titlu apărut în colecția OH MY GOD POETRY la OMG Publishing House

Id: #375078

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La 4 dimineața, când citeam cartea Cătălinei Stanislav, singura mea frustrare era că nu am cu cine împărtăși entuziasmul. I-am scris repede prietenei mele Raluca, singura cu care pot vorbi la ora aia (pentru că stă în Saigon): Doamne, a scris fata asta o carte superbă. De mult nu am mai citit o poezie care să-mi placă atât de mult: atât de matură, de profundă, de fucking sexy. Perfectă.

– Elena Vlădăreanu

 

Cui i se vorbește atât de răspicat și elocvent în poemele astea? Sub pretextul unor relații eșuate și zile triste pe internet, al neputințelor, guilty pleasures, political beliefs, al unor referințe pop culture pe care le prelucrează în intimitatea baricadată de ecran, o fată își face portretul. Nu o întrerupe.

– Deniz Otay

 

Superbă colecție de instantanee post-despărțire, trase în pub-uri prost luminate, la întâlniri aranjate prin “aplicații de ales oameni”, ori înapoi în confortul unui dormitor de-acum prea strâmt pentru sexul de rutină. Foarte rar am întâlnit în poezia românească un discurs atât de sincer, până la debutul Cătălinei Stanislav – hiperconștientă, vocea fetei etern îngrijorate din Nu mă întrerupe te bântuie ca nicio alta.

– Ruxandra Gîdei (4fără15)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cătălina Stanislav

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786069525708

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 70

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: OMG Publishing House

 
 

Loc în topurile Cartepedia

 

Din blogul Cartepedia

Ioana Middlebrook Ioana Middlebrook

,,Cătălina Stanislav debutează în 2021 cu volumul Nu mă întrerupe, o colecție de 27 de poeme despre iubire, despărțire, speranțe, dezamăgiri sau frustrări. Ai spune că sunt cam multe teme grele pen......“

citește mai mult