TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Superman vs. Salinger P4-ANM-SUPEVS-18-N-001
Superman vs. Salinger
Vezi
galerie

Superman vs. Salinger

de Andrei Mocuţa

Titlu apărut în colecția Avanpost la Paralela 45

Id: #254941

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Majoritatea supereroilor au apărut dintr-o revoltă împotriva criminalităţii şi împotriva unui sistem justiţiar incompetent. O foarte mică parte dintre ei, însă, sunt preocupaţi de un alt tip de nelegiuire, una mai subtilă şi care aparent nu are un impact atât de important asupra bunăstării cetăţenilor. Sau cel puţin nu unul imediat.

Cu toţii suntem deranjaţi de clişee, de barbarisme şi de greşelile repetate de exprimare, însă puţini consideră că ele ar putea deveni o ameninţare. Pentru această problemă există eroi mai puţin cunoscuţi, care nu provin din industriile Marvel şi DC Comics, însă au propriul lor univers.

Pregătiţi-vă, aşadar, de o nouă ligă de supereroi din care fac parte: Cliché Buster, Quotation Boy, Weekend Man, Gasleak Woman, Taxi Girl, Vampiria, Byron Maiden, Burlesque, Captain Blush, Oxy Moron, Pizza Boy şi mulţi alţii!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrei Mocuţa

Data apariției: mai 2018

ISBN: 978-973-47-2723-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45

 
 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Credeați că Marvel sau DC Comics sunt cei mai tari producători de super-eroi din lume? Ei bine, nu l-ați cunoscut pe Andrei Mocuța. Ce Batman? Ce Superman? Ce Wonder Woman? Este timpul să faceți cunoș......“

citește mai mult
Aducem scriitorii aproape de voi - Andrei Lucian Mocuța
VIDEO