TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Heruvim LE-APS-HERUVI-18-N-001
Heruvim
Vezi
galerie

Heruvim

de Adrian Petru Stepan

Id: #262927

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un funcționar bancar, scriitor în timpul liber, un agent secret cu harul povestirii și un profesor sirian venit în Timișoara să descopere sensul unui straniu manuscris din Alep trebuie să pună capăt unei conspirații la fel de vechi că și istoria cunoscută într-o singură zi. Un thriller în care erudiția lui Umberto Eco se împletește cu stilul alert al lui Dan Brown, scris într-un mod aparte, care își poartă cititorii din Alexandria în Babilon și de la Odessa la Timișoara, locul în care se va desluși întreagă Taină.

Se poate spune că unele cărți au magie. Asta e singură explicație pentru care, fără să te avertizeze, te absorb în povestea lor și îți aprind imaginația. lar Heruvim este, cu siguranță, una dintre ele.

Am înțeles de ce erau încrâncenați când vorbeau despre Dumnezeu într-o singură zi. O zi e de ajuns pentru o viață. O zi în care moartea a alergat pe lângă mine, am plâns, am râs și am căutat una dintre cele mai mari taine. Sau să fi fost o comoară?... Și în care am reîntâlnit iarăși lumina acelui loc de care va spuneam, un loc pe care acum nu aș mai ști să îl găsesc.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Petru Stepan

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-8953-56-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Libris Editorial