TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Oraşe de hârtie TR-JOG-ORAEDH-14-N-001
Oraşe de hârtie
Vezi
galerie

Oraşe de hârtie

de John Green

Titlu apărut în colecția Fiction Connection, Young Fiction la Trei

Id: #238724

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lumea se răstoarnă cu doar câteva săptămâni înainte de terminarea liceului: Margo reapare în viaţa lui Quentin. În toiul nopţii, îmbrăcată în costum de ninja, gata pentru o nouă aventură. Extravagantă, frumoasă, imprevizibilă şi independentă, Margo l-a fascinat dintotdeauna pe Quentin. Îndrăgostit iremediabil de ea, o urmează orbeşte, încântat să ia parte la planurile jucăuşe şi vindicative ale ingenioasei Margo.

Numai că fata dispare iar. De data aceasta definitiv. Margo, fata visurilor care a fost întotdeauna o enigmă, acum devine un mister. Pentru Quentin. Care nu mai găseşte nimic altceva decât indicii… lăsate de ea pentru el. De aceea, decide să le urmeze.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Green

Traducător: Shauki Al-Gareeb

Data apariției: noiembrie 2014

Titlu original: Paper Towns

ISBN: 978-606-719-161-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

"În acest nou roman al lui John Green regăsim ecouri din Căutând-o pe Alaska: o fată superbă, excentrică; un mister care trebuie rezolvat de nişte adolescenţi inteligenţi şi ciudaţi; precum şi citate elocvente (din Fire de iarbă a lui Walt Whitman, de data aceasta) minunat inserate în poveste. Green se opreşte din nou asupra conexiunii subtile dintre imaginaţie şi percepţie, lumini şi umbre, iluzie şi realitate."

Booklist

"Există deja o marcă John Green: stilul lui îmbină un limbaj spumos, colocvial cu inserturi hiperintelectuale şi observaţii profunde despre viaţă. Green dă dovada talentului său în fiecare pagină."

School Library Journal
John Green
John Green
Autor

John Green s-a născut la 24 august 1977. Pentru romanul său de debut, Looking fo...

vezi autor