TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Corpul ei și alte desfătări VE-CMM-COEIAD-18-N-001
Corpul ei și alte desfătări
Vezi
galerie

Corpul ei și alte desfătări

de Carmen Maria Machado

Titlu apărut în colecția Cărţi însemnate la Vellant

Id: #255785

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Povestirile lui Carmen Maria Machado vibrează de originalitate, bizarerie și senzualitate, forțând cusăturile pielii personajelor și ale limbajului în moduri aproape imposibile, de neuitat. Într-un amestec perfect unic de horror erotic cu basm și cultură pop cu mit, Machado reușește să spună o altă poveste a feminității, una nefamiliară, poate șocantă, dar una pe care trebuie să o știm. Un roman fresh în colecția de literatură străină „Endorfiction”. A se citi în așternuturi de satin.

În „Corpul ei și alte desfătări”, există o poveste despre o femeie care îi dă unui bărbat totul, dar el vrea mai mult – vrea să știe secretul panglicii verzi care a devenit una cu trupul ei. Există o poveste despre o femeie care începe să dispară, la propriu, din cauza unei epidemii misterioase. Există o poveste despre o femeie care ar face orice să-și hrănească soțul cu o bucată de ficat proaspăt. Există o poveste despre o femeie care s-a născut prea devreme. Există o poveste despre o femeie care a dat naștere în taină unor pui de lup.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Maria Machado

Ilustrator: Andrei Gamarț

Traducător: Vali Florescu

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-606-980-039-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 
Toate categoriile:
Cărți Ficțiune >> Cărți Erotice
 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Între 25 noiembrie (Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii) şi 10 decembrie (Ziua drepturilor omului) se desfăşoară, la nivel mondial, campania celor 16 zile de activism împo......“

citește mai mult
Cristina Seciu Cristina Seciu

,,E mai greu de atras şi de păstrat atenţia cititorului atunci când ai la dispoziţie doar 5, 10, 20 de pagini. Mai ales când fiecare poveste are alte personaje, alte teme, alt stil. Eu citesc proză scu......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

,,Corpul ei și alte desfătări e o carte genială: parțial punk rock și parțial clasică, alcătuită din povești crude și devastatoare, dar în egală măsură cu intrigi rafinate și pline de încântare. E o carte puternică, periculoasă și usturător de onestă.” 

Jeff VanderMeer

,,Corpul ei și alte desfătări de Carmen Maria Machado spune fabule vechi despre eros și metamorfoza feminină, în feluri extraordinar de noi. Ea aduce lumea tainică a trupului în prim-plan și iluminează pădurile întunecate ale psihicului. În aceste povești cu forme splendid inedite, atât de încărcate emoțional, Machado dă pur și simplu formă amintirilor, foamei și dorinței femeii. N-am putut s-o las jos.”

Karen Russell

,,Cu imaginația sa luxuriantă, nemăsurată, cu limbajul său scânteietor și curajul său absolut, Carmen Maria Machado e cu siguranță una dintre cele mai talentate tinere scriitoare de azi. Amuzant de inventive, explozive emoțional și minunat de erotice, povestirile lui Machado vă vor transporta departe de casă, vă vor răsturna complet viziunea asupra realității și vi se vor lipi definitiv de suflet.” 

Michelle Huneven