TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inelele lui Saturn AR-WGS-INELLS-21-N-001
Vezi
galerie

Inelele lui Saturn

de W.G. Sebald

Titlu apărut în colecția Serie de autor W.G. Sebald la Art

Id: #372693

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un roman-hibrid care arată că literatura poate înghiţi discursuri distincte fără a înceta să mai fie artă


În inclasabilul roman Inelele lui Saturn, o călătorie pe coasta de est a Angliei devine pretextul perfect pentru incursiuni nostalgice în lumi incredibile, care iau aici forma unor poveşti ce irump aparent de niciunde, una din alta, purtându-ne mereu spre o altă poveste. De la creşterea viermilor de mătase până la istoria Lecţiei de Anatomie a lui Rembrandt, varietatea acestor relatări nu încetează să ne seducă iremediabil.


Îmbinare hipnotică între fapte şi ficţiune, Inelele lui Saturn este un roman-hibrid care arată că literatura poate înghiţi discursuri distincte fără a înceta să mai fie artă şi care oferă, în ultimă instanţă, dovada că în literatură încă se mai poate inova, şi că se poate inova excelând.

extinde
 

Detalii produs

Autor: W.G. Sebald

Traducător: Vasile V. Poenaru

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: Die Ringe des Saturn: Eine englische Wallfahrt

ISBN: 9786067107647

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: absurd

 

Opinii editoriale

Uimitoare şi stranie... Sebald a făcut un lucru la care toţi scriitorii visează... Cartea aceasta este ca un vis care-ai vrea să dureze veşnic. Are strălucirea şi tăria spiritului uman.

The New York Times

Inelele lui Saturn este o lectură captivantă, am putea spune chiar hipnotică... E greu de imaginat o operă mai stranie şi mai fascinantă.

London Observer

Modul în care Sebald creează asociații – și te poartă – între bucăți de istorie, locuri, oameni, amintiri și texte ascunde firul conducător al cărții, lăsându-te doar să-l zărești când și când – deloc ușor pentru traducător. De câte ori mă gândesc la călătoria ușor hipnotică din Inelele lui Saturn, văd sclipirea heringilor pescuiți din Marea Nordului.“

Miruna Voiculescu