TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
DownMind TA-VOB-DOWNMI-18-N-001
DownMind
Vezi
galerie

DownMind

de Vo Blum

Id: #258337

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

2025. Suicidul a luat amploare într-un ritm frenetic, oamenii se chinuie să respire pe străzi și avioanele se prăbușesc din înaltul cerului. Medicina și tehnologia pot schimba acest curs, dar se pare că umanitatea nu poate să se regrupeze. Din întâmplare, un tânăr chimist neozeelandez descoperă dovezi care sugerează faptul că gravitația și aerul au ele însele o conștiență, că acestea răspund unei forțe care seacă spiritul. Dar cine – sau ce – direcționează această energie? Și poate fi rezolvat misterul înainte ca umanitatea să fie înghițită de abis?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vo Blum

Traducător: Vasile Mihalache

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: DownMind

ISBN: 978-606-664-984-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 204

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tracus Arte

 

Opinii editoriale

Operațiunea DownMind ne erodează afecțiunea (occidentală) pentru loialitatea încăpățânată fața de res cogitans, idealul suveranilor, al raționalului, al minții autonome... Combină întunericul cu lumina în moduri care sunt în același timp îngrijorătoare, dar și antrenante: ironia inteligentă și un puternic sentiment de gravitate istorică sunt cele două fețe-gemene ale acestei benzi a lui Möbius.”

Dr. Luke Goode, Universitatea din Auckland

Operațiunea DownMind este o măsură a stării colective în science-fictionul din Pacific. Cu puterea de a înstrăina din punct de vedere cognitiv, bogat imaginată și splendid de paranoică, reprezintă viziunea asupra unei disperări contagioase hegemonice, care pătrunde în minte și rămâne acolo.”

Dr. Dougal McNeill, Universitatea Victoria din Wellington