TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bâ-i-te CV-VLD-EDDPIB-19-N-001
Vezi
galerie

Exerciții de dicție pentru inimi bâl-bâ-i-te

de Vladimir Drăghia

Id: #259200

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Și mie, și ție ni se mai bâlbâie inima din când în când. Mai ales atunci când iu-b-b-b-im, când gravitația mea este racordată la rețeaua ta de stări de spirit. Sau când chicotește în mine gândul la tine. Dar cum noi doi suntem singurii vorbitori de limba noastră, ceva-ceva tot trebuie făcut ca să ne înțelegem, nu-i așa?

Câteva idei: se ia mașinăria de identificat forme în nori și se unge până la ultima roată zimțată. Apoi se deschide manualul de întrebuințare a iubitei și se înghemotocește la piept eeexact cum scrie acolo. Când a făcut un mic „clic“, semn de potriveală, se poate trece mai departe: adică la polen turnat în urechi sub formă de șoapte.

Din când în când, se scoate la iveală copilul din mine sau din tine și se gâdilă până ne spune din nou adevărul. Pe silabe jucăușe, cu rime legănate și cârlionțate. Iar dacă b-b-b-âlbâiala persistă, în loc de logopedie, se tratează cu irizări de poezie. Administrate oricum, oricând, oriunde – numai la ore fixe, nu.



Alte titluri pentru VladimirDrăghia (autor):
Dragoste n-are plural (2014) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Vladimir Drăghia

Data apariției: februarie 2019

ISBN: 978-606-4401-53-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Vladimir Drăghia este actorul acela care îți place pentru că are un trup bine lucrat și pentru că a făcut show la Exalton, pe Kanal D. Sau poate îți amintești de el din videoclipul piesei „Dragoste n-......“

citește mai mult