TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
A treia opțiune
A treia opțiune
Vezi
galerie

A treia opțiune

de

Titlu apărut în colecția Spionaj. Preda Publishing la Preda Publishing

Id: #381282

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea #4 din seria Mitch Rapp.

Există în America un ordin tăcut și invizibil, format din foști soldați, membrii diverselor trupe speciale, ofițeri ai serviciilor secrete și diplomați. În Washington, aceștia sunt pretutindeni și nicăieri deopotrivă.


Omul de rând nu îi vede niciodată, nu se oprește nicio clipă să se gândească la ei, nu observă rolul pe care l-au avut poate într-un deces aparent obișnuit. Cei mai mulți oameni nu-și irosesc timpul gândindu-se prea mult la supradoza de droguri a unui lobbyist despre care s-a relatat în pagina 2 a suplimentului Washington Post, sau la sinuciderea unui colonel din armata SUA, sau la jaful fatal căruia i-a căzut victimă un angajat al Casei Albe.

Americanul de rând e prea ocupat cu propria viață pentru a privi dincolo de titlurile ziarelor și a se întreba ce secrete or fi luat cu ei în mormânt oamenii aceia. Printre cunoscători sunt ridicate sprâncene și uneori puse câteva întrebări șoptite, dar în cele din urmă, toți închid ochii și viața merge mai departe.

Este un lucru foarte periculos să cauți răspunsuri în această comunitate obscură. Este lumea operațiunilor secrete, o parte foarte reală, dar nevăzută a politicii extrene și uneori a celei interne a guvernului american. E mai presus de orice persoană. Este a treia opțiune și nu e întotdeauna folosită de oameni înțelepți și onorabili.



Alte titluri pentru (autor):
Transfer de putere (2019) ,


extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Cristina Preda

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786068965147

Copertă: Paperback

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

Teme: societate