TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aleșii LE-VER-ALEII0-21-N-001
Aleșii
Vezi
galerie

Aleșii

de Veronica Roth

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #366423

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cu cincisprezece ani în urmă, în apropiere de Chicago, cinci adolescenți obișnuiți au fost aleși printr-o profeție să învingă o forță malefică nemaiîntâlnită, numită Întunecatul, care a aruncat în haos întreaga Americă de Nord, distrugând sute de orașe și curmând mii de vieți. „Aleșii”, așa cum li se spunea tinerilor, au făcut tot ce-au putut pentru a o birui.

După incredibila victorie asupra Întunecatului, viețile tuturor s-au întors la normal… mai puțin ale celor cinci eroi. Însă ce înseamnă asta atunci când te bucuri de celebritate, singura ta educație e în magie distrugătoare și ți-ai împlinit unicul țel pe care l-ai avut vreodată?

Dintre cei cinci adolescenți temerari, lui Sloane pare să îi fie cel mai greu să se adapteze la vremurile de pace. Toți cei dragi dau vina pentru asta pe tulburarea de stres posttraumatic, poate și pe temperamentul ei exploziv, dar, în realitate, fata are o mulțime de secrete – secrete care o țin prinsă în mrejele trecutului și o îndepărtează de singurele patru persoane din lume care o înțeleg.

La împlinirea a zece ani de la marea victorie împotriva Întunecatului, se întâmplă însă ceva neprevăzut: unul dintre Aleși moare. Când se întâlnesc la înmormântare, prietenii lui descoperă că țelul suprem al fostului dușman era cu totul altul…

Iar de data aceasta, lupta e mai grea decât și-ar fi putut închipui Sloane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Veronica Roth

Traducător: Loredana Frăţilă-Cristescu

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069507933

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

 

Opinii editoriale

„O combinație uimitoare de thriller, fantasy și SF, așa cum nu am mai citit până acum.”

BLAKE CROUCH, autorul seriei Wayward Pines

„ALEȘII de Veronica Roth este leacul pentru toate narațiunile cu un singur salvator suprem. Acest roman întunecat și complex mi-a zguduit inima și mi-a lăsat sentimentul că salvarea lumii este o ocupație fără sfârșit. Magia creată de Roth este la fel de uimitoare și de fascinantă ca personajele sale, iar povestea ei te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină. Vă veți schimba pentru totdeauna părerea despre eroii fantasy.”

CHARLIE JANE ANDERS, autoare laureată a premiului Nebula

„O poveste grandioasă și întortocheată, care te poartă prin labirintul magiei și al războiului și îți ajunge direct la suflet.”

DIANA GABALDON

„Roth a devenit cunoscută scriind bestselleruri de acțiune și aventuri pentru adolescenți, precum seria divergent, așadar, e de la sine înțeles că poate deconstrui cu dexteritate aceste figuri de stil pentru publicul adult. Povestea înglobează destulă magie și acțiune pentru a crea o intrigă viguroasă, dar mult mai impresionante sunt studiile de personaj, deoarece autoarea preia cele mai cunoscute și îndrăgite tipare de eroi adolescenți și analizează ceea ce li s-ar putea întâmpla ca adulți. Roth pășește îndrăzneț în genul fantasy pentru adulți.”

KIRKUS REVIEWS
Veronica Roth
Veronica Roth
Autor

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare în scriere c...

vezi autor