TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fluturi în grădină PR-VDS-FLUTNG-17-N-001
Fluturi în grădină
Vezi
galerie

Fluturi în grădină

de Valter Dos Santos

Id: #249004

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fluturi în grădină este o poveste despre dragoste și spiritualitate.
Linda, Katie, Roy și Penelope au ceva în comun: o experientă de viată anterioară în regatul Navarrei din secolul al XV-lea. Pe vremea aceea, oamenii motivați de răzbunare și gânduri necurate provocau moartea unor nevinovați, arzându-i de vii.
Între timp, în zilele noastre, în Carolina de Nord, Statele Unite, o tragedie dezbină o familie și le schimbă traiul pentru totdeauna. O multimilionară din New York intervine pe parcurs că o piesă de puzzle în destinul acestei familii.
Gelozia și răzbunarea sunt câteva din trăirile care le-au ținut laolaltă, de-a lungul mai multor secole, pe personajele acestei povești de iubire, aflate într-o misiune: să deprindă iubirea neconditionată, astfel încât să poată evolua și să-și purifice spiritele.
Fluturi în grădină este un roman de dragoste pentru toți cei interesați să afle mai multe despre adevărata noastră misiune în viață această: de a ne purifica și dezvolta spiritele. Prin călătoriile acestor personaje, cititorul va invăta despre lumea spirituală, reîncarnare și doctrina spiritismului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Valter Dos Santos

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-935-777-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: iubire, răzbunare