TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mireasa răpită

Teresa Medeiros
Colecții/Serii: Iubiri de poveste
El i-a răpit libertatea... dar inima lui va rezista în faţa farmecelor frumoasei lui prizoniere?Emmaline Marlowe este pe cale să se...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-741-169-0
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mireasa răpită

MAI MULTE DESPRE CARTE

El i-a răpit libertatea... dar inima lui va rezista în faţa farmecelor frumoasei lui prizoniere?

Emmaline Marlowe este pe cale să se căsătorească cu influentul moșier din clanul Hepburn, pentru a-și salva tatăl de închisoarea datornicilor și a le asigura surorilor ei mai mici șansa la o viață mai bună. Dar Jamie Sinclair, tâlhar faimos și duşman de-o viaţă al bătrânului conte de Hepburn, dă buzna în abația în care ceremonia stătea să înceapă și o răpește pe viitoarea mireasă. În ciuda zvonurilor îngrijorătoare care circulă despre el și a stilului de viață pe care și l-a ales, misteriosul răpitor al Emmei are toate atributele care-i lipsesc mirelui ei: este chipeș, viril, periculos și… o tentație căreia o inimă dornică de iubire ca a ei nu poate să-i reziste.

Jamie se așteaptă ca Emma să fie o mironosiță, nu o femeie de o frumusețe aparte și cu o voință de fier, care-l va atrage la fiecare pas cu farmecul ei. Dar el nu-și poate permite să uite că ea este, de fapt, viitoarea soție a inamicului său și totodată pionul lui principal în vrajba veche de secole dintre cele două clanuri. Nu i-a fost deloc greu să o răpească pe mireasa duşmanului său... Dar va putea oare pune stăpânire şi pe inima ei fără ca propriul suflet să aibă de suferit?

Data apariției: decembrie 2014
Editura: Litera
Titlu original: The devil wears plaid
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ficțiune, mister, dramă, pericol, dragoste, pasiune
  • Teresa Medeiros - Autor
    Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariţii constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly şi USA Today. Cărţile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare şi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor