TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tărâmul de cenușă. Tronul de cleștar (Vol. 7) - HC RA-SJM-TDCTDC-21-N-001
Tărâmul de cenușă. Tronul de cleștar (Vol. 7) - HC
Vezi
galerie

Tărâmul de cenușă. Tronul de cleștar (Vol. 7) - HC

de Sarah J. Maas

Id: #366428

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Aelin a riscat totul pentru a-și salva poporul, dar costurile au fost uriașe. Închisă într-un coșciug din fier de către regina spiridușilor, Aelin trebuie să dea dovadă de foarte multă voință pentru a îndura cele câteva luni nesfârșite de tortură. Să cedeze în fața lui Maeve ar însemna să grăbească sfârșitul celor pe care îi iubește.


Cât timp Aelin e prizonieră, Aedion și Lysandra sunt ultima linie de apărare, singurii care mai pot lupta împotriva distrugerii Terrasenului. Totuși, își dau seama destul de repede că aliații pe care i-au convins să lupte împotriva hoardelor lui Erawan s-ar putea să nu fie suficient de mulți și de puternici ca să îi salveze.


Împrăștiați pe continent, Chaol, Manon și Dorian trebuie să-și găsească singuri calea către salvare, păstrând speranța că vor reuși, în cele din urmă, să creeze o lume mai bună. În același timp, Rowan traversează mările alături de tovarășii săi pentru a-și găsi soția capturată înainte să o piardă pentru totdeauna.


Când destinul face ca în sfârșit să se reunească, trebuie să lupte cu toții pentru a avea o șansă la un viitor. Unele legături vor deveni mai profunde, în timp ce altele vor fi compromise definitiv în capitolul final al seriei Tronul de cleștar.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sarah J. Maas

Traducător: Andra-Elena Agafiţei

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Kingdom of Ash

ISBN: 9786060064732

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 992

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: aventură

 

Din blogul Cartepedia

Loredana Bublițchi Loredana Bublițchi

,,Recenzie Tărâmul de cenușă Vă mărturisesc, de când s-a lansat, în luna ianuarie a acestui an, m-am temut să-l citesc şi nu pentru că m-ar fi speriat numărul de pagini, are doar 992 de pagini, d......“

citește mai mult
Sarah  J. Maas
Sarah J. Maas
Autor

Sarah J. Maas este o tânără autoare care a studiat scrierea creativă la Hamilton...

vezi autor