TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fleishman are necazuri
Vezi
galerie

Fleishman are necazuri

de Taffy Brodesser-Akner

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #375759

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când s-a despărțit de soția sa după aproape 15 ani, Toby Fleishman a crezut că știe ce îl așteaptă: weekenduri și vacanțe cu copiii, regrete ocazionale, momente de tensiune în negocierile privind sarcinile parentale. În niciun caz n-ar fi prevăzut că într-o zi, în toiul perioadei lui de emancipare sexuală, Rachel o să lase copiii la el și o să dispară.

Toby încearcă să ghicească unde a plecat soția lui, în tot acest timp făcând echilibristică între slujba de medic, nesfârșitele obligații de părinte și noua popularitate sexuală câștigată cu ajutorul aplicațiilor pentru întâlniri. Singura consolare este versiunea pe care și-o spune în legătură cu căsnicia sa, și anume că a fost părăsit de o soție mult prea ambițioasă. Dacă însă vrea să înțeleagă cu adevărat ce nu a funcționat în povestea lor, Toby va trebui să se întrebe dacă nu cumva a ales să nu ia în seamă norii întunecați ce se întrezăreau la orizont.

Fleishman are necazuri reprezintă o explorare tulburătoare și totodată amuzantă a unei culturi ce încearcă să-și facă loc printre fisurile unei instituții care ne inspiră cele mai mari temeri și cele mai mari speranțe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Taffy Brodesser-Akner

Traducător: Cristina Cojocaru

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: Fleishman Is in Trouble

ISBN: 978-606-40-1028-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Un fenomen viral.

The Washington Post

Onest, remarcabil, uman.

The Guardian

Un roman puternic și emoționant care ilustrează că angajamentul conjugal — să ne construim o viață împreună — ignoră un element esențial: sunt două vieți la mijloc.

The New York Times Book Review

În romanul lui Brodesser-Akner, ceea ce pare la început o comedie spumoasă de moravuri se transformă în ceva surprinzător de profund și de autentic.

Entertainment Weekly

Electrizant… Scriitura lui Brodesser-Akner e amuzantă, subtilă și originală, fie că descrie dificultățile în comunicare ale bărbaților sau iscusința de care e nevoie ca să menții o căsnicie modernă.

O: The Oprah Magazine
Taffy Brodesser-Akner
Taffy Brodesser-Akner
Autor

Taffy Brodesser-Akner este o autoare și jurnalistă americană. A crescut în Brook...

vezi autor