TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Într-o clipă
Într-o clipă
Vezi
galerie

Într-o clipă

de Suzanne Redfearn

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #375151

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste profund emoționantă despre cum poți merge mai departe chiar și atunci când pare imposibil.

Viața lui Finn Miller se sfârșește abrupt, la numai 16 ani, într-un accident rutier în care mai sunt implicate încă zece persoane. Suspendată între lumi, Finn privește neajutorată cum cei pe care-i iubește se zbat să-și reia viața. Supraviețuitorii sunt nevoiți să facă alegeri imposibile și rămân chinuiți de durere și regrete.
Pentru că nu reușește să se despartă de ei, Finn îi veghează pe toți: Jack, tatăl ei, care vrea să se răzbune; prietena ei cea mai bună, Mo, care caută curajoasă adevărul; sora ei, Chloe, care știe că Finn e încă în preajmă și tânjește să i se alăture; și mama ei, Ann, care i-a salvat, dar e bântuită de hotărârile pe care le-a luat. Finn trebuie să meargă mai departe, dar cum ar putea, când familia ei e încă distrusă?
Într-o clipă este o poveste sfâșietoare, dar în final eliberatoare, despre forța dragostei și importanța familiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Suzanne Redfearn

Traducător: Mihaela Doagă

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786064010551

Copertă: Paperback

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: adevăr, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Într-o clipă se referă la o catastrofă, dar povestea propriu-zisă are loc după factorul declanșator, în urma nenorocirii, când ramificațiile deciziilor pe care le-a luat fiecare dintre supraviețuitori încep să-i bântuie. Am crezut întotdeauna că regretul e emoția cu care ți-e mai greu să trăiești, dar, spre a avea regrete, trebuie să ai o conștiință: un paradox interesant ce le îngăduie celor mai josnici dintre noi să fie cel mai puțin afectați după ce au comis o nedreptate.

Suzanne Redfearn

O carte remarcabilă, care reușește să aibă un ritm alert și să fie accesibilă pentru cititorul relaxat (…), dar și să ofere o perspectivă profundă asupra naturii durerii și pierderii.

The Albuquerque Journal
Suzanne Redfearn
Suzanne Redfearn
Autor

Suzanne Redfearn a mai scris și alte trei romane: Hush Little Baby, No Ordinary...

vezi autor