TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un scoțian irezistibil
Un scoțian irezistibil
Vezi
galerie

Un scoțian irezistibil

de Suzanne Enoch

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #381482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prins în sălile de bal londoneze din cauza fratelui său mai mare îndrăgostit, Arran MacLawry nu vrea decât să se distreze înainte de a fi obligat să accepte căsătoria aranjată care ar asigura liniștea și pacea propriului clan. Iar frumoasa vulpiță de la balul mascat la care participă pare numai potrivită pentru scopul său – asta până află că este nimeni alta decât nepoata Marelui Campbell, șeful unui puternic clan rival. Deși este conștient că o relație între ei ar însemna un dezastru, Arran nu poate să își ia gândul de la frumoasa și spirituala tânără, atât de diferită de domnișoarele dornice să-i intre în grații.

Crescută cu poveștile teribile despre sălbaticii din familia MacLawry, Mary descoperă uluită că bărbatul impunător și fermecător cu care dansează la balul mascat este chiar unul dintre ei. Mary știe că nu are nici un cuvânt de spus în privința bărbatului care îi va fi ales drept soț, iar o legătură cu un MacLawry este de neimaginat. Și totuși, pasiunea care izbucnește între ea și Arran îi împinge să fugă spre Scoția, cu ambele clanuri pe urme, căci dragostea merită orice sacrificiu…



Alte titluri pentru SuzanneEnoch (autor):
Pasiunea unui scoțian (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Suzanne Enoch

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063372896

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: căsătorie, iubire

 

Opinii editoriale

Suzanne Enoch creionează o poveste de dragoste emoționantă ce îmbină pasiunea, pericolele și intriga desăvârșită. Eroii, care provin din două clanuri scoțiene rivale, știu că nu pot fi împreună, totuși nu pot rezista atracției dintre ei. O lectură captivantă, cu dialoguri sclipitoare și personaje de neuitat.

Geo Marcovici, blogger Just reading my books