TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exercițiu de încredere
Vezi
galerie

Exercițiu de încredere

de Susan Choi

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #381179

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Roman câștigător al National Book Award for Fiction 2019

 

Roman exploziv care scrutează limitele consimțământului, ale prieteniei și loialității, bestseller international, ales printre cele mai bune cărți ale anului 2019 de Chicago TribuneWashington PostElleBuzzfeedEntertainment WeeklyVanity FairNew York MagazineLos Angeles TimesBustleRefinery29Town & CountryCosmopolitanThe Millions și Time.

 

Începutul anilor '80. O suburbie americană. Un liceu specializat în artele spectacolului – CAPA – îi adună, de la toate școlile publice, pe cei mai înzestrați elevi. Talente deja confirmate, ce urmează să se afirme sau care se vor pierde pe parcurs puse laolaltă într-un mediu artistic, unde manipularea – voită sau nu, insidioasă și de cursă lungă – pare să devină la rândul ei una dintre disciplinele de studiat. Abia intrați în școală, David și Sarah se îndrăgostesc – o primă iubire pe care o feresc, instinctiv, de ochii celorlalți, încercând ei înșiși să o accepte și să o înțeleagă mai întâi, dar care ajunge să fie expusă aproape ca o temă de studiu a claselor de actorie. Printre exercițiile de încredere la care își supune elevii, carismaticul profesor Kingsley îi forțează pe cei doi să se confrunte, nu fără a fi intervenit înainte ca un maestru păpușar ce își aranjează marionetele după bunul plac. Orgoliul rănit, autoritatea adulților asupra celor foarte tineri, violența, jocul imperceptibil al adevărului cu minciuna, al realității cu ficțiunea vor schimba nu numai traiectoriile lui Sarah și David, ci și ale celorlalți care își văd viața pusă sub lupă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Choi

Traducător: Mihaela Buruiană

Data apariției: august 2021

Titlu original: Trust Exercise

ISBN: 978-606-779-855-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: încredere, iubire, manipulare

 

Opinii editoriale

„Superb, puternic. Temele lui Choi sunt atemporale și relevante. De o inteligență vehementă, scris impecabil și traversat de un simț al observației năvalnic, romanul acesta va deveni un clasic.”

Publishers Weekly

„Niciodată sentimental; palpitant de viu de la un capăt la celălalt.”

Kirkus Reviews