TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătorie magică în Oraşul Florilor. Stravaganza MP-MAH-CMNOFS-17-N-001
Călătorie magică în Oraşul Florilor. Stravaganza
Vezi
galerie

Călătorie magică în Oraşul Florilor. Stravaganza

de Mary Hoffman

Id: #250559

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Intr-o dimineaţă, Sky Meadows, un băiat frumuşel şi simpatic, după care sunt topite toate colegele lui de şcoală, găseşte o sticluţă goală de parfum la intrarea în apartamentul în care locuieşte împreună cu mama lui. Cum ea e specialistă în aromoterapie, Sky e obişnuit cu parfumurile, dar n-are de unde să ştie că misterioasa sticluţă albastră găsită pe prag e în realitate un talisman fermecat. Acesta îl poartă în somn spre primejdiosul oraş Giglia, ce aduce mult cu Florenţa renascentistă.

Acolo se trezeşte într-o mănăstire de călugări dominicani şi descoperă cu surprindere că e un stravagante. Devine ucenic al unui călugăr-farmacist care-i dezvăluie mai multe secrete şocante, participă la o importantă misiune de salvare, reîntâlneşte cunoştinţe vechi, îşi face altele noi şi îşi află vocaţia.

Aventurile se ţin lanţ, iar de această dată ele se împletesc mai mult ca oricând cu iubirea. Care merită oricând orice sacrificiu. Pentru că ea e raţiunea de a trăi a celor cu adevărat puternici.

 

Stravaganza este o serie de romane fantasy, scrise de cunoscuta autoare britanică Mary Hoffman. Acțiunea lor se desfășoară la întretăierea a două lumi, cea reală, contemporană – locul de baștină al eroilor principali fiind Londra – și o lume fantastică, Talia, similară Italiei renascentiste a secolului al XVI-lea.

Mary Hoffman este pasionată de Italia și se pare că ideea originală ce a stat la baza scrierii romanelor a fost o excursie de familie la Veneția, în timpul căreia a asistat la un incident, la o cursă de gondole. Informațiile despre acest spațiu cultural abundă în scrierile sale și ele sunt pe cât de inedite, pe atât de captivante.

Fiecare volum al seriei are drept erou principal un adolescent care se confruntă cu o situație limită în viața sa reală și care, datorită unui talisman primit dintr-o altă lume, ajunge un stravagante, un fel de călător în timp și spațiu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Hoffman

Data apariției: 2017

ISBN: 978-606-910-061-5

EAN-16: 978606910061

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press